piatok 27. júla 2018

Sklenena polica do kupelne

Oblúková polica s držiakom ručníkov. ELEMENT - skleněná polička. Ravak 10° X07P3TD 500. Jika Kúpelňové doplnky 3. VOXNAN sklenená polica , pochrómovaný vzhľad.

Jednoduché a elegantné riešenie do vašej kúleľne sú sklenené police. Police vám v kúpeľni vyčarujú príručný . Dĺžka 500mm hrúbka 130mm. Prevedenie: bronz, TMAVÝ odtieň. Krásna séria vracajúca sa do starých. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne.


Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome.

Polica do sprchy HARBO Š10xVrôzne. Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou. Moderný dizajn a starostlivé spracovanie dodajú vašej kúpeľni punc výnimočnosti. Biela teleskopická nástenná polička do kúpeľne Wenko Easy 6. Rohová polica do kúpeľne poschodia Powerlock.


Multi SOFT - skleněná polička SOF24. OBI Stojan na uteráky Saria chróm. Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. Wenko nástenná polička Sion Power-Loc pripevnenie . Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.


Sklenená polica na mieru. Nábytkové poličky, sklenené poličky. Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu.


Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix.

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie kúpeľňové poličky, regále, vozíky. Ukážeme kde môžete kúpeľňové poličky, regále, vozíky . Vieme, čo kúpeľniam sluší! Nenechajte si skaziť celkový dojem náročnej realizácie kúpeľne poslednými drobnosťami. Poličky do kúpeľne - Sapho. Sapho Náhradná sklenená polica 200x100x8mm, mliečne sklo.


Sapho RUMBA sklenená polica , 250x42x2mm. Materiál držiaku: mosadz Povrchová úprava: zlato číre sklo Rozmery:. S povrchovou úpravou v prevedení zlato a ružové zlato dokážete vykúzliť z kúpeľne výnimočné miesto.


JIKA BASIC sklenená polica 570x100mm, vrátane držiakov, chróm. Doplnky Basic dokreslia elegantný vzhľad kúpeľne a splnia aj náročné požiadavky na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky