štvrtok 12. júla 2018

Konzola na tv na stenu

Držiaky a stojany na TV a. Konzola – trojbodový pozinkovaný kovový držiak, 35cm od steny , výška 15cm, priemer . Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete TV konzoly , držiaky TV (pevné, sklopné, kĺbové) a stolíky pod televízory. Chcete efektne zavesiť váš TV na stenu alebo . Televízne držiaky na LCD LED PLAZMA TV. Ponúkame držiak fixné, sklopné, kĺbové,.

Fiber Mounts DELTA7- televízny držiak na stenu. Tato řada nástěnných konzol nabízí solidní a spolehlivou kvalitu. Kompatibilné s VESA úchytom na stenu x 5x 71x 102x 102x 203x 304x 204x 304x. V ponuke nájdete nielen fixné (statické), naklápacie konzoly , či konzoly s možnosťou . Lacný fixný držiak Tv NB D2F. Ak chcete Váš nový televízor zavesiť na stenu , budete okrem televízora potrebovať aj vhodný držiak na stenu.


Budete chcieť televízor na stene. Aj vy ste rozmýšľali nad tým, ako pomerne jednoducho, elegantne a funkčne zavesiť televízor na stenu so skrytím všetkých káblov? Goobay držiak na stenu LCD TV 23- 55.

TV od: - 5 nosnosť: max kg, profil od steny : mm, . V prípade umiestnenia na stenu ako obraz odporúčame zakúpiť držiak fixný. Jedná sa o držiaky ktorými nemožno natáčať do strán ani sklápať smerom dolu. TV zajistí rychlý a snadný výběr. LC LED a Plazma na stenu.


V ponuke držiaky držiakov pre projektor a jeho stropné umiestnenie. Podkrovný TV držiak na hodia stenu Sigden SM04W. Jednoduché upevnenie a vyrovnanie vášho TV. Unikátny držiak na TV profesionálnej kvality, určený do podkrovných miestností a na šikmé steny alebo. Ako zavesiť TV na stenu – no gap wallmount.


Vybrané televízory Samsung Smart TV , rady „Q“, majú možnosť zavesiť TV na stenu bez akejkoľvek medzery. Vzdialenosť od steny : mm. Trevi ST 2Univerzálny držiak pre TV pohyblivý,2ramenný , 24-42.


Hama TV konzola Full Motion 1CS, 400x400. Oceľový držiak TV na stenu , Podporuje väčšinu 26- TV , VESA kompatibilný, max. Umožňuje až stupňové otáčanie a naklápanie s. Hledáte-li levný spolehlivý držák na zeď pro vaši TV je Thomson WAB5možným řešením.


Jedná se o klasický držák TV , který má fixní polohu. Ak sa rozhodnete, že váš nový televízor nebude na stojane, ale namontovaný na stene , aby bol bezpečný pre deti alebo aby dizajnovo ladil do interiéru, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky