pondelok 16. júla 2018

Beko gne 114613 x

Ten není nijak komplikovaný, spíše jednoduchý. Ideální pomocník do každé domácnosti. Vítejte ve světě čistoty prostoru.


Aktívne duálne chladenie: Moderná chladiaca technológia, ktorá poskytuje ideálnu úroveň vlhkosti a teploty a zaisťuje tie najlepšie podmienky pre uchovanie . Vďaka modernej technológii . Nie je to len obyčajný No Frost bez namŕzania.

S chladiacim objemom 3litrov ponúka . Aké sú jej parametre a funkcie? Není to jenom obyčejný No Frost bez namrzání. Kromě toho, že nemusíte odmrazovat, ještě systém dvojitého chlazení Beko hlídá vlhkost a zabraňuje . Díky moderní technologii Active Dual . V provozu zatím krátce, měl jsem strach z hlučnosti ale je umístěna v rohu v kuchyňské linky a hlučnost je stejná jako u staré lednice, při otevřeném okně ji . Chladnička amerického typu s Active Dual Cooling systémem.


Typ chladenia: Active DUAL COOLING systém.

Objem chladničky (l):, 385. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: nerezová oceľ, Materiál políc: sklo. Celkový hrubý obje540L, Klimatická trieda: SN, T. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Máte rádi, když mají věci v ledničce své dané místo? Americká chladnička od značky BEKO vám poskytne nekonečný priestor na . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Beko Active DUAL COOLING Systém Moderní chladící technologie, která poskytuje ideální úroveň vlhkosti a teploty a zajišťuje ty nejlepší . Internetové ceny, cenník. TYŘDVEŘOVÁ chladnička amerického typu s Active Dual Cooling systémem. Díky nim máte jednoduchý přístup do každé části . Redakcia portálu nakupnyporadca.


Páčil sa Vám tento článok? Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Rozměry Hloubka (cm) 75. Funkce Modrá paprika, výrobník .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky