piatok 12. októbra 2018

Vstavana pracka

Vám poradí ako vyberať Práčky. Máte vybrané filtry: vstavané. V tejto kategórii nájdete zabudovateľné práčky a sušičky, ako aj kombinácie vstavaných práčiek so sušičkou.


Schovajte práčku za dvierka vo vami vybranom. Vstavané práčky sú na rozdiel od klasických voľne stojacich práčok iba spredu plnené. Pri výbere sa rozhodujte na základe dispozície kúpeľne, frekvencie .

Porovnanie cien vstavaných práčiek. Kúpte si vstavanú práčku najlacnejšie vďaka Ceny. Najširší výber vstavaných práčiek od značiek Electrolux, Whirlpool, Bosch, Miele a mnoho ďalších. Vestavná pračka se sušičkou s objemným bubnem Vám zajistí skvělé výsledky praní i sušení.


Prečo si kúpiť parnú práčku ? Vývoj nových technológií ide neustále dopredu a uľahčuje nám mnohé domáce práce. Jednou z nových možností je pranie v . Vstavané automatické práčky majú veľkú výhodu - šetria priestor.

Nakoľko sme oficiálnym predajcom spoločnosti BSH domácí spotřebiče,s. Sice to nebola klasicka vstavana pracka , ale mali sme ju vsunutu v linke, nemali sme akurat dvere. IKEA - RENLIG, Vstavaná práčka , 5-ročná záruka.


Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Zabudovaná práčka so sušičkou s vysokou kapacitou a nízkym profilom. Táto nová vstavaná práčka so sušičkou dokáže vyprať až kg a vysušiť až kg bielizne . Zoradiť podľa: ceny: najlacnejšie prvé.


Možnosť umiestnenia Vstavaná Plnenie Spredu plnená. Parameter Hodnota Výška cm. Konštrukcia Vstavaná Displej Áno Hĺbka 5cm. Dĺžka prívodného kábla m. Predám práčku viď na obrázku. Bola používaná ako vstavaná a po prerábke sa mi nehodí do bytu.


Je bez hrdze, poškodení a plne . A Účinnosť odstreďovania B Kapacita prania kg. Inzeráty vstavana pracka. Bezplatná inzercia, vstavana pracka predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Poperte se s prádlem nez námahy. Je vybavená programami ako napríklad bavlna, eco .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky