utorok 23. októbra 2018

Odsávač pár

V ponuke tiež odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch. S kvalitným odsávačom pár nikdy nepochybíte! Vyberte si odsavače par (digestoře) českej značky MORA. V každej domácnosti vznikajú počas varenia rôzne výpary, chute i vône, ktoré nemusia byť vždy žiaduce.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! LED osvetlením a posuvným spínačom pre jednoduchú obsluhu.

Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Klasické, komínové , vstavané a veľa ďalšieho príslušenstva. Toto všetko za najvýhodnejšie ceny . Posledný kus za túto cenu.


Odsávač pár , komínový - ostrovčekový, š. Vstavaný odsávač pár Franke BOX PLUS FBI 5XS, určený pre vstavanie do skrinky. Sme si vedomí toho, že odsávače pár Whirlpool sa stanú neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne, preto dbáme na elegantný dizajn čistých línií spolu s . Komínový odsávač pár WHI941A3XGB.

Digestory gorenje nad sporáky (varné dosky) kombinujú dizajn a technológie. Typy komínové, ostrovčekové, výsuvné . Pomáha odčerpávať pach z varenia, pohlcuje nadmernú vlhkosť a pary a dokáže aj lepšie osvetliť vašu. Gorenje DL 6SR, strieborný odsávač pár vstavaný. Nájdite si odsávač pár , ktorý je dosť výkonný na to, aby udržal svieži a čistý vzduch aj vo veľkej kuchyni, ale je zároveň taký tichý, že si ho sotva všimnete.


Konstrukce odsavače par : výsuvný Maximální hlučnost (dB): Odsávání do komína: ANO Recirkulace: ANO Počet motorů: Počet rychlostí: Displej: bez. Množstvo neoceniteľných funkcií. Vďaka nášmu širokému výberu profesionálne testovaných odsávačov pár si určite nájdete dokonale integrovateľné riešenie pre čerstvý vzduch vo vašej kuchyni. Ak ste sa rozhodli zakúpiť si nový odsávač pár (digestor), tak sa v prvom rade musíte rozhodnúť, či potrebujete komínový alebo výsuvný, ktorý sa.


Tlačidlové podsvietené ovládanie v prednej. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Vstavané odsávače pár , digestory Franke. Svojim dizajnom zapadne do každej kuchyne. K dispozícii je funkcia Timer .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky