streda 3. októbra 2018

Shaker na drinky

Vďaka jeho veľkosti vytvoríte aj dva drinky naraz. Prezri si u nás shaker na drinky a porovnaj ceny v 10. Skladá sa z pohára alebo fľaše s utesneným vrchnákom, ktorý má v sebe otvor na pitie. V katalogu nemáme podrobnější informace o shaker na koktejly.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. K sade dodávame tiež knižočku s najpopulárnejšími recepty na drinky.

Koktejlový šejkr neonový, vinylový, zářící UV ve tmě, či z nerezové oceli. Nabízíme je také v prémiové povrchové úpravě a to . Stačí, když dáte do nádobky potřebné ingredience, dáte na shaker víčko a. Ingredience se Vám skvěle promíchají a budete moci podávat své lahodné drinky. Shaker – šejkry na koktejly.


Když si máte představit typického barmana, rozhodně mu nebude chybět shaker. Všetky výrobky sa dnes snažia byť čo najmodernejšie a čo najviac smart. Najnovšie sa tomu nevyhol ani shaker na prípravu miešaných drinkov.

Vynikajúci na prípravu alkoholických a nealkoholických koktailov, určený na domáce a profesionálne použitie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele,. Tato značka je opravdový specialista na kuchyňské náčiní a doplňky. A tak si vybavte kuchyni kousky, které v . Originální recepty a podrobné návody na míchané nápoje, koktejly a drinky Tropické, včetně jejich.


Barmanský kufrík sada obsahuje: shaker 75l;. Nemusíte čakať než vám niekto drink urobí, ale namiešajte si . K sadě dodáváme také knížečku s nejpopulárnějšími recepty na drinky. Krásná a praktická sportovní láhev na drinky. Původně: Kč Ušetříte: Kč. Krásný a praktický shaker na proteinové drinky.


Sypká zmes na prípravu proteínového banánového nápoja a shaker. Zachutili vám všetky príchute a chcete mať zásobu Drinkov na dlhú dobu? Využít můžete náš originální Mixit shaker. Složení: 5x Drink Mixit - Banán: CFM instantní syrovátkový proteinový koncentrát , instantní ovesné . Kampaň již skončila Chcete dát vědět, až se u nás tento produkt znovu objeví?


Inzerát Šejkr na drinky v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Dominik.

Materiál: kvalitní nerez. Zajímavou obměnu party drinku získáte kombinací s vodkou či tequillou. Táto značka je naozajstný špecialista na kuchynské náčinie a doplnky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky