pondelok 22. októbra 2018

Drevená mriežka

Drevené lôžko z masívnej borovice. Povrchová úprava je vybavená vrstvou ekologického . Svetlá mriežka má farbu podobnú lipe a tmavšia je podobná dubu. Oba mreže sú bez dominantných vzorov.


V našom Eshope TREBOR kúpite všetko pre váš dom, byt a záhradu.

Pletivá, siete, kľučky, schránky, zámky, kovania, hadice, rebríky, kompresory a ďalšie. Skrášli a oživí stenu balkónu alebo terasy. Bezplatné doručenie na celo území SR. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií.


Na kryty radiátorov, dverové výplne,. Tlač Opýtať sa Sledovať Zdieľať . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Radex Dvere drevene interiérové Lugano plné L .

Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Dvierka s drevenými mriežkovými výplňami pôsobí odľahčeným vzdušným dojmom. Deväť odtieňov od svetlých po tmavé ponúka dostatok možností kombinácií.


Vetracia mriežka drevená DVM 150x150. Mriežka lepená disperzným lepidlom odolným proti. Trelliwood je podpora s prírodným neupraveným drevom, drevo si môžete upraviť podľa svojich predstáv.


Vysoko kvalitný materiál - bukové drevo. Najdôležitejšie vlastnosti: - drevo je vysušené na vlhkosť - mriežky sú vyrobené z prírodného materiálu - bukového . Dekoračné drevené mriežky , vetracie mriežky. Altánky a detské hojdačky . Materiál: Buk, bez povrchovej úpravy.


Použité drevo bolo vysušené na vlhkosť. Nechajte Vaše krásne klematisy, vistérie, popínavé ruže alebo vinič rásť okolo tejto drevenej mriežky od Nature! Vaše popínavé rastliny sa budú ťahať po tejto . Súčasťou žiariča je reflektor z lešteného hliníku a vrchná krycia mriežka z tepelne upravenej osiky . Dizajnové drevené vetracie mriežky a difúzory sú vyrobené laserovým rezaním dreva a následným ručným.

Má rozmery 86xmm a priečkou m. Produkt má lakový poter prírodnej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky