piatok 19. októbra 2018

Servitky prestieranie

Poskladať servítky z netkanej textílie Airlai to predsa nemôže byť také ťažké. Obrovský výber tovaru, servítky stovky vzorov a farieb. Kompletné gastro prestieranie. Všetky produkty vyrobené z materiálu Airlaid (netkaná textília) na jednom mieste.


V ponuke nájdete servítky , obrusy, šerpy a obrusové rolky. Interaktívne produktové katalógy prestierania , servítky , obrusy, šerpy.

Prestieranie z luxusného materiálu Airlaid. Skladanie servítkov z netkanej textílie Airlaid – časť 3. Aby ste dosiahli rovnaký výsledok ako vo videu, použite servítky Airlaid. Je to netkaná textília, ktorá vám . Stredové šerpy na slávnostné stolovanie.


Servítky a prestieranie z netkanej textlie, Airlaid. Anglické prestieranie na oslavy. Obrusy, naperóny na spestrenie .

Najväčší výber servítkov zn. Ambiente, Mank, Home Fashion, Sweet pac, R2S, Sagen Vintage Design. Kvalitné prestieranie dodá vášmu stolovaniu štýl a súčasne ochráni váš nábytok pred znečistením a škrabancami. Vyberte si z desiatok farebných prevedení.


Každé prestieranie chráni stôl a. Papierové obrúsky, rozetky, dekoračné obrúsky, walkisoft, decosoft. Naše servítky a prestieranie sú navrhnuté tak, . Zoradiť: Najnovšie vpredu, Najstaršie vpredu. Aktuálnym filtrom nevyhovuje žiaden produkt. Otvorením prevádzky LAVIO - rozširujeme naše služby pre hotely a reštaurácie , catering, eventy, firmy ako aj jednotlivcov o oblasť predaja luxusného . Prevedieme Vás novinkami a trendami v prestieraní.


Inšpirujte sa návodmi, ako si pripraviť moderné i romantické prestieranie i ako si poskladať servítky. Tento, nie len dekoračný, ale samozrejme aj praktický doplnok sa dá použiť . Správna hostina sa nezaobíde bez pekného prestierania na stôl. Na Terve sme pre vás vybrali látkové obrúsky Lapuan Kankurit a Iittala v modernom ale aj vo . Sú podobné tkaným textíliám, ktoré umožňujú starať sa o životné prostredie a pritom vytvárať perfektne zladené prestieranie stolov.


Majú osvedčenie FSC a sú. Kľúčové slová: servítky skladanie servítok slávnostné prestieranie vianoce vianočné dekorácie kreativne kurzy.

Veselé a elegantné látkové obrúsky a prestierania dodajú šmrnc každému prestretému stolu. Látkové obrúsky, ešte viac ako papierové servítky , vyzdvihnú čaro . Vyrobte si originálne prestieranie , ktorým nadchnete každého hosťa. Pozrite, aký pekný motýľ sa dá vykúzliť z.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky