pondelok 15. októbra 2018

Mrazák malý

Zatímco malé skříňové mrazáky jsou vhodné spíše do domácnosti, kde nestačí kombinovaná chladnička, malé pultové mrazáky často nachází své místo v oblasti . Upresniť kategóriu Skriňové Truhlicové Malé Vstavané Príslušenstvo Ako vybrať mrazničku. Značky BEKO LIEBHERR BOSCH ZANUSSI HISENSE GORENJE . LBH02ow:60pt:cdn. EAV105b1ow:56pt:cdn.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

Vybírejte si Šuplíkové mrazáky podle parametrů a srovnávejte ceny z. Obsahuje průhledných šuplíků pro . Když se řekne malý mrazák , je tím myšleno mrazák l objemu a méně. Malé mrazáky se využívají například v případech, když máte lednici bez mrazáku , nebo. V mrazáku je možné zmrazovat a nízkou teplotou šetrně konzervovat potraviny. Na rozdíl od chladniček se mrazák umisťuje na podlahu a. Mrazák má drátěnou poličku a výšku cm.


Bezproudový režim mrazničky je hodin. Vyberte si z naší nabídky mrazáku i .

Sepsali jsme také recenze a jak mrazák vybrat. Zejména kombinace velkého objemu a malého výkonu je docela nešťastná. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Internetový obchod Electro.


Působíme let na trhu, máme vlastní dopravu a nabízíme 1 záruku a servis. Na menší počet potravín sa vám budú hodiť rôzne malé mrazničky, chladiace boxy, mrazničky do litrov alebo minimrazničky. V kategórii mrazničky sa nachádzajú rôzne prevedenia ako truhlicové, skriňové, alebo vstavané mrazničky, ale nájdete tu napríklad aj praktické výrobníky ľadu. Pro skladování jídla na delší dobu jsou nejlepší mrazáky.


No Frost šuplíkový mrazák s ProSmart invertorovým kompresorem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Malý příruční mrazáček ideální do malého prostoru (pojízdný stánek, karavan apod.). Přednosti: technologie SmartFrost, VarioSpace, FrostSafe,. GIV11AFVestavný mrazák integrovatelné - ploché panty Technické specifikace Provedení a spot.


Truhlicový mrazák Gorenje s objemem 3litrů, funkcí rychlého zmrazování a energetickou. Zorganizujte si své mražené jídlo a snadno najdete to, co potřebujete. S našimi modely mrazáků si můžete být jisti, že vaše potraviny budou vždy skladovány při. Vďaka kompaktným rozmerom mrazák umiestnite aj do malého priestoru. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky