streda 10. októbra 2018

Karafa na cervene vino

XD Design AERATO karafa červeného vína , Prinášajte nový kus dizajnu do kuchyne, jedálne alebo vonkajšej terasy. Ak je červené víno vašim obľúbencom, určite viete, že po otvorení fľaše je dobré, ak víno chvíľu postojí, dozreje a zjemní svoju chuť. Problém je, že tento proces . Elegantní skleněná karafa na víno sloužící k jeho provzdušnění, při kterém vynikne.


Skleněná karafa na červené víno nizozemské firmy VacuVin se doma stane nepostradatelným pomocníkem.

Aerato vyzdvihuje degustáciu a pitie červeného vína na vyššiu úroveň požitkov. Karafa VacuVin Karafa na červené víno 1. Vďaka tejto jednoduchej ale kompletnej vínovej ? Táto jednoduchá, ale dokonalá karafa vám ponúka všetko v jednom: . Líbit se v nich bude vínu, . Jakou karafu (dekanter) na víno použít. Nechejte v této elegantní karafě probudit buket červeného vína.


Dekantují se vína bílá i červená.

Dopřejte si vychutnání dekantovaného vína . Hlavní význam použití vinné karafy spočívá v procesu provzdušnění vína , na základě čehož se rozvinou všechny jeho čichové i chuťové . Mladé víno: Mladé červené víno sa pred požitím naleje do karafy , aby istý čas dýchalo. Mladé víno často potrebuje kontakt s kyslíkom, aby plne rozvinulo svoju. Vysoce kvalitní automaticky foukaná sklenice z bezolovnatého křišťálu. Kúsok umenia na váš stôl, taká je karafa Aerato na víno.


Máte doma dobré a kvalitné . Speciální tvar karafy umožňuje rozvinout . Provzdušňovač pro rozvinutí vůně a chuti vína. Chytrá nálevka rozlije víno uvnitř karafy . Jednoduše připojte k lahvi vína a otočte. Z ručně vyráběného skla, se silikonovým kroužkem, nálevkou z nerezové.


Každodenné i sviatočné prestieranie na každý stôl. Hrnce, panvice a kuchynské doplnky, ktoré potešia nielen domácu pani. Ruční výroba, bezolovnatý křišťál, technologie . Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.

Elegantní dekanter ( karafa) na červené víno a pro některá bílá vína. Tvar je ideální pro pohodlné uchopení a bezpečné servírování. Sommelierský žargon označuje přelití vína do karafy za dekantování.


Z tohoto důvodu jsou dekantována i vína mladá, červená i bílá. Karafy jsou nádoby určené pro uvolnění maxima aromatických a chuťových látek z. Pro červená vína je lepší zvolit sklenice většího objemu, tedy 4- 6ml, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky