pondelok 10. decembra 2018

Plastové poháre na šampanské

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie plastove pohare na sampanske. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Alternatíva k sklenenému poháru na šampanské a víno. Jednorázové plastové kryštálové tvrdené poháre.


Poháre na šampanské ks. Műanyag pohár , plastikowy kubek, plastic cup.

Jednodielne poháre na šampanské z číreho pevného plastu , objem 100ml. Balenie obsahuje 10ks, predaj na balenia. Väčšie balenie: kartón obsahuje 10 . VLASTNOSTI Objem 1ml Výška 1mm Počet ks v balení ks Počet kusov v kartóne . Plastový pohár na šampanské - čierny. Vyzerajú ako zo skla, ale predsa nie sú.


Kolekcia polykarbonátového barového riadu, ktorý vyzerá ako z krehkého skla, ale je vyrobená z odolného plastu , a tak. Cena za kus, €,. Kryštálové poháre na šampanské , víno a iný alkohol.

Prezri si u nás plastovy pohar na sampanske a porovnaj ceny v 10. Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . Vyrobený z vysoko kvalitného polykarbonátu, prakticky . Nádherná menšia miska na sekt , šampanské , či welcome drink. Ideálne na záhradnú párty alebo piknik v prírode: Tieto poháre na víno v kvalitnom sklenenom vzhľade sú robustné a vďaka stopke, ktorá sa dá odskrutkovať, . Produktový katalóg Gold Plast - plastové poháre na sekt s vymeniteľnými stopkami. Verná napodobenina skla - vysoká kvalita pohárov a výrobný proces dosiahli úrovne spracovania . Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok.


Termo- pohár Zimné obdobie 2ml. Designové sklenice za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International,. Luigi Bormioli Vinoteque poháre na sekt Sparkling 1ml 2ks.


Nabízíme kompletní řešení od produktů, až po zpostředkování akcí dle Vašich představ. Nechceme být jako ostatní - chceme být lepší. Milujeme svou práci pro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky