piatok 21. decembra 2018

Ramienka do skrine

Drevené aj plastové ramienka na šaty, košele a nohavice alebo stojany na odkládanie oblečenia zakúpite v predajniach a eshope kika. Vešiaky na nohavice, košele, šaty. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva.


Je potiahnutý mäkkou, protišmykovou látkou a vojde sa do všetkých bežných skríň. Plastový vešiak s priečkou, šírka 44cm. Ramienka háčiky tyče na vešanie.

Detské farebné ramienka farebné. Organizér na vešiaky do skrine Triples closet space. EUR EUR Svetlé drevené ramienko Folke Tram.


Predstavujeme vám veľmi praktickú vychytávku do každej šatníkovej skrine. Máte novú šatníkovú skriňu ? Nezabudnite na nové pekné šatníkové ramienka. Akú hĺbku skrine zvoliť, koľko priestoru potrebuje košeľa a ktoré veci. Dizajnové ramienka od popredných výrobcov z Európy.


Ak ich zavesíte do skrine na ramienko , nielenže získate väčší prehľad o tom, čo vám váš šatník môže ponúknuť, ale nohavice sa vám v skrini nepokrčia.

V pamäti Podobné Domestav, s. Výsuvné vešiaky - Kovanie pre šatníkové kovanie - Katalóg. Košele, sukne, saká a nohavice zaveste na ramienka v úrovni očí. Kúpte si najlepšie ramienka rovnakého druhu a farby, to zabezpečí prehľadnosť v šatníku.


Dostupnosť Aktuálne nedostupné. Základná výbava: - polička na klobúky, tyč na ramienka , háčiky, vetranie na korpuse skríň Dozvedieť sa . Dodatočná sieť a krabica zaisťujú každú organizáciu. Rmaienka su k dispozícii taktiež aj ako doplnkové príslušenstvo pre skrine metaloBox. Na uloženie šiat môžte použiť police, tyče na ramienka alebo individuálny priestor.


Zobraziť BRW Kontajner do skrine NADIR KOM3S. Vybavenie skríň a doplnky Doprajte veciam svoj priestor a sebe komfort. Nástenný vešiak s dvoma háčikmi a dvoma plastovými ramienkami. Vystužený rám i dvere skrine uzavretým profilom so zvýšenou tuhosťou.


Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky, závesné. Vo vnútri police a držiak na ramienka. Vďaka ramienku bude vaše sako, košeľa či bunda vyzerať tak, ako by ste ju práve vybrali zo skrine. Precízne dizajnové spracovanie ramienka zabraňuje pohybu . To však neumožňuje prehľadné uloženie vrchného .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky