piatok 7. decembra 2018

Silikónová podložka na pečenie

Univerzálna silikónová podložka , na valkanie cesta alebo pečenie. Fólia univerzálna obojstranná, pečenie podložka do všetkých obvyklých pekáčov. Silikónová podložka je praktický pomocník určený na vaľkanie a prípravu cesta.


Nepriľnavá vrchná strana – zároveň spodná strana sa nekĺže. Ideálna ako podložka pri vaľkaní cesta: pracovná plocha zostane čistá, podložku nemusíte mastiť .

Pre vás, ktorí radi pečiete, je tu praktická podložka zo silikónu, ktorá sa používa ako náhrada za papier na pečenie alebo na prípravu cesta. Silikonová podložka na pečení vhodná do trouby, mikrovlnné trouby atd. Prezri si u nás silikonova podlozka na pecenie a porovnaj ceny v 10.


Silikon je praktický materiál, který vám usnadní pečení. Pevně drží na kuchyňské lince a těsto se na vál . Vďaka silikónovej podložke. Silikónové vložky a podložky Kaiser a de Buyer sú vhodné ako náhrada papiera na pečenie do pekáča alebo namiesto dosky na vaľkanie cesta.


Vály a podložky na pečení Banquet Tescoma GUARDINI lamart a další.

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: úspora miesta na skladovanie podložky na vaľkanie ceste medzi pečením Riešenie: nepriľnavá silikónová podložka. Silikónová doska na prípravu cesta, je vyrobená s pravítkom a geometrickými tvarmi rôznych veľkostí ktoré vám pomôžu pri príprave a tvarovaní marcipánu. Bohatá nabídka pomůcek na pečení od značek Lamart, Bergner a další. Praktická silikonová podložka na válení těsta s rozměry 60×cm. Pyramid Pán je silikónová podložka na pečenie pokrmov, ktorá Vám pomôže vytvoriť chutné a zdravé jedlo.


Pyramid Pan - prelomová novinka v domácom pečení s nízkym obsahom tuku! Prípravu produktov uľahčí silikónová podložka , na ktoré môžete najskôr vyrobiť cesto a následne ju použiť v rúre namiesto papiera na pečenie. Plne nahradí papier na pečenie , cesto sa.


Kouzlete v kuchyni jen s . Podložku môžete využiť i namiesto papiera na. Uľahčite si prácu v kuchyni a zabudnite na ťažké plechy na pečenie alebo drevené dosky na vaľkanie, na ktoré sa vám cesto priliepa a ťažko sa vaľká. Vyložte plech na pečenie a vložte do rúry – bez nutnosti vymazávania!


Odolnosť voči vysokým teplotným rozdielo-60°C až 230°C bez zmien . Recenzia – silikonova podlozka na pecenie 1. Zvolené téma obsahuje celkem odpovědí. Do diskuze (hlas) se naposledy zapojil uživatel .

Tovar na objednávku, termín dodania cca týždne. Dokonale priľne k stolu, cesto sa nelepí, je skladná, mo. Krásne doplnky do kuchyne od Krauff vás zahrejú pri srdci a potešia každého milovníka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky