piatok 28. decembra 2018

Drevené vešiaky na stenu

Tento vešiak je vyrobený z kvalitného borovicového masívu, ktorý je zdravotne nezávadný a povrch je . Biely nástenný vešiak z masívneho borovicového dreva Støraa Amanda. Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo. Kovové i drevené vešiaky , vešiačiky, háčiky, na zavesenie na stenu , stojanové vešiaky na kabáty, bundy, klobúky či dáždniky, nemý sluha na oblečenie, . Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať.

U nás nájdete širokú ponuku. Ponúkame vám samostatne stojace vešiaky , závesné vešiaky na stenu vyrobené z kvalitného dreva či pevného kovu alebo vešiaky na oblečenie nazývané ako . EUR 29EUR Vešiak z masívneho dubového dreva Javorina. Kovové, drevené a plastové šatníková vešiaky a háčiky v pestrej škále povrchových úprav.


Samostatné vešiaky na stenu chodby či predsiene majú tú výhodu, že si. V prípade vešiakov na stenu sa toho báť samozrejme nemusíte, nakoľko to máte . Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.

Závesné vešiaky na stenu sú dôležitou súčasťou každej domácnosti. Závesná polica Rafaello, je vhodná do každého interiéru vďaka svojmu originálnemu štýlu. Je ideálna na skladovanie rôznych predmetov.


Detský drevený nástenný vešiak a meter na stenu. Predám detský vešiak na stenu s metrom, dajú sa zavesiť na stenu. Vešiaková stena s botníkom a zrkadlom, háčiky, polica, buk. Originálne drevené hodiny na stenu , ktoré sa budú skvele hodiť do vášho. Drevené , rozmery cca: meter: 80x.


Len sa pozrite na vešiaky Compactor, ktoré z vašej skrine urobí štýlový kútik s . Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny. Na vešiaky z predajní a eshopu kika sa vaše bundy a kabáty budú tešiť. Spestrite svoju predsieň zaujímavým či tradičným dizajnom.


Predám používaný, ale zachovalý drevený vešiak na stenu. Rozmery: Š × V × H. Predám kvalitný železno- drevený voľne stojaci vešiak.

Možnosť výberu farebného. Vešiaková stena KORADO KV1 dub sonoma. Vešiaky drevené , kombinované drevo a kov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky