streda 19. decembra 2018

Novy macbook

V databázích Geekbench se objevily velmi zajímavé záznamy, které příchod nového MacBooku Pro prozrazují. A vypadá to, že bude skutečné . Apple údajne plánuje oživiť legendárny MacBook Air, podľa najnovších informácií sa tak však stane až koncom roka. Zmienky o novom lacnom 13″ MacBooku sa stupňujú a aj keď dnes nevieme, či pôjde skrátka o nový MacBook Air alebo o MacBook Retina, všetky úniky sa . O tom, že dorazí nový MacBook Air (nebo alespoň jeho ideový nástupce), se mluví již dlouho.

První konkrétnější informace se však objevily až . V niektorých testoch MacBook Pro doslova pohorel. Bezpečnost, zabezpečení a ochrana soukromí jako standard. Od chvíle, kdy svoje zařízení zapnete, poskytuje operační systém zabezpečené . Taky jste se těšili na nový a dlouho očekávaný MacBook Air?


Ještě nějakou chvíli si budete muset počkat. Podle serveru Digitimes se .

Nový notebook MacBook Air, jehož premiéru chystá společnost Apple , by se měl poprvé představit veřejnosti v červnu. Tvrdí to alespoň server . Zatím je nejasný název, zda se bude jednat o novou generaci MacBooku Air a nebo příjde ještě levnější typ do série modelů laptopů MacBook. Nový a svěží design, který Applu dovolil vyrobit počítače velmi tenké, . Dôvody rozhodnutia Apple ostávajú neznáme. Nový MacBook Air s cenovkou okolo 9eur mal byť pôvodne predstavený na konferencii . Fixit opäť získal pod ruky najnovší produkt od Apple , vynovený MacBook Pro s Touch Barom.


Výsledkom rozoberania sú zaujímavé zistenia . Je možné, že mě Apple skutečně vypeče a na podzim chystá něco nového. Ať už to bude nový MacBook Air nebo jakkoliv jinak pojmenovaný . Keď skončilo marcové mediálne podujatie, mnohí sa začali pýtať na nové MacBooky Pro. Analytik prezradil na čo sa môžeme tešiť na Apple Keynote prezentácií. Ak očakávate nový MacBook Pro táto správa vás zaručene poteší. Objavte výnimočnosť Apple produktov v prémiových predajniach m:zone v Auparku Žilina, Auparku a Eurovea Bratislava.


Apple konečně oživí ostudně staré počítače.

Opomíjené MacBooky Air a Mac Mini jsou nejlevnějšími Macy v nabídce, ale také pořádně . Inšpirovaný profesionálmi, navrhnutý pre každého. Tak by sa dal jednoducho zhrnúť nový model MacBooku Pro. Vďaka vysokovýkonným procesorom a pamäti , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky