piatok 19. júla 2019

Profesionalne hrnce

Profesionálne zariadenia do kuchýň, prevádzok hromadného stravovania, reštaurácií a bufetov. Hrnce a rajnice GastroPro. Nerezové hrnce profesionálne.


Nábytok, spotrebiče a kuchyňské doplnky by mali nielen zdobiť miestnosť, ale hlavne uspokojiť praktickú úlohu. VITALUX predstavujú profesionálne hrnce pre.

Vyrobené z veľmi kvalitnej. Vitalux predstavujú profesionálne hrnce pre gastronómiu značky Ambition. Hrniec gastro 30x18cm, 15l s pokr. HRNIEC S POKRIEVKOU POPIS: Luxusný kuchynský riad pre profesionálne a domáce použitie, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Tento hrniec je vyrobený z kovaného anodizovaného hliníku, vďaka tomu je obzvlášť tvrdý a odolný.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! So sériou hrncov a panvíc SENSUELL .

Sú pevné, odolné a väčšinu tiež vhodné na. Univerzálna pokrievka pre tlakové hrnce TESCOMA ø cm. Bergner z vás razom urobia kuchára na profesionálnej úrovni! Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových . V profesionálnej kuchyni je kvalitný hrniec základom. Sada hrncov NEREZ 3d ROYAL.


Luxusné nerezové riady - súprava nerezových hrncov ROYAL pre domáce aj profesionálne použitie sú vyrobené z ušľachtilej . Všetky sú vyrobené z tých najkvalitnejších . Kuchyňský ria hrnce a panvice Cookmax vyrábané na základe skuseností, požiadavok a testov profesionálnych kucharov. Recenzie kvalitných tlakových hrncov podľa našej redakcie. Značka Lamart sa špecializuje na profesionálny , no pritom cenovo dostupný kuchynský riad a . Sady hrncov Tescoma Tescoma. Luxusná sada- kuchynský riad VISION pre profesionálne a domáce použitie.


Povrch hrnca je drsný a kameninový vzhľad hrnca je rovnaký vo vnútri aj zvonka Nitované rukoväte sú z nerezovej ocele čo je znakom profesionálneho riadu v . Lahodné jedlo si viete uvariť aj doma a kedže skvelé výsledky vyžaduju aj dokonalé náradie, firma BergHOFF vám ponúka profesionálne hrnce , vďaka ktorým . Nájdete tu všetko od lacnejších oceľových panvíc a hrncov všetkých veľkostí až po profesionálny riad AGNELLI z kvalitného hliníka alebo medi.

Sú to hrnce profesionálnej kvality s klasickým nadčasovým dizajnom za dostupnú cenu určite vhodné aj pre domácnosť. Ekonomická trieda nerezových hrncov BISTRO sú profesionálne hrnce. Majú sendvičové dno pre dokonalý rozdov tepla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky