streda 10. júla 2019

Magická svietiaca korytnačka detská lampa s projektorom a melódiou

Magická svietiaca korytnačka ( detská lampa s projektorom a melódiou ) Zelená. UPOZORNENIE: akosť produktu. Napájanie funguje len cez USB kábel. Magická korytnačka ( detská lampa s projektorom a melódiou ). Doprajte dieťatku spokojný spánok pod nočnou oblohou plnou jagavých hviez ktorú dokáže vyčariť nočné svetielko - Korytnačka.


TÁTO SVIETIACA A HRAJÚCA KORYTNAČKA PREMENÍ KAŽDÝ DETSKÚ.

Zľava : Plyšová hrajúca i svietiaca korytnačka , ktorá premení detskú izbičku na nočnú hviezdnu oblohu. Plyšová svietiaca a hrajúca hviezdna korytnačka vykúzli v izbe oblohu so súhvezdiami. Hrajúca svietiaca korytnačka s otvorenými očkami - žltá €290.


Cena: 1€ s DPH Ušetríte: ! Cena po zľave: € s DPH Farba: Zelená ks. Vyžiadajte: Detská lampa s projektorom a melódiou. Veľkosť balenia: 33cmx20cmx10cm . Dokonalý darček pre deti . Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v .

Magická svítící želva dětská lampa s projektorem a melodií Zelená od 2Kč. K tomu sú určené projektory pre deti a svietiace korytnačky , ktoré vyžarujú jemné svetlo na steny. Magický plyšový psík s LED projektorom a hudbou. Lampa s osvetlením vibruje a hojdá v šiestich polohách hracím. Predam tieto maximalne zachovale veci z detskej izby: 1. Barvy projekce volíte snadno pomocí tlačítek Na výběr ze uklidňujících melodií.


Ponúka veľa prekvapení: učí po anglicky (názvy zvierat), hrá melódie , imituje hlas zvierat a. Hudobná projekčná lampa Tanglei Toys je vyrobená z ekologických. Ak sa vaše deti boja tmy, máme pre vás magickú svietiacu korytnačku. Hviezdne nebo s optických vlákien PMMA s LED projektorom. Detský LED projektor dúha InnovaGoods, nočná lampička uľahčí zaspávanie.


LED stolná lampa so štipcom, inovatívna technológia zaručuje dlhú životnosť a. Záhradná svietiaca solárna led lampa v tvare gule. Neónové LED svetielko rozveselí každú detskú izbičku. Projektor tiež prehráva hudbu, a to rôznych melódií. Cloud B Hviezdna korytnačka - fialová.


Mačička KIKI je projektor , ktorý premieta magickú nočnú oblohu na strop izby v štyroch farebných režimoch:. Nočné svetielko - Korytnačka e-shop.

Príjemne svietiaca nočná lampa , ktorá pomáha vášmu dieťaťu. Hudobná skrinka: s príjemnou melódiou fungujúcou na natiahnutie vnútri. Plne funkčné nočné svetlo s projektorom , podsvietené pozadie, funkcia . Prehráva zvukov s možnosťou ovládania hlasitosti:melódie , upokojujúce prírodné zvukyProjekciu.


Dětská lampa R and M Coudert Sovička, modrá. Určené pre rozvoj detskej inteligencie a ich túžby po poznaní. Glitrová lampa ponúka o niečo dynamickejší trblietavý efekt, ktorý glitre.


Svietiaca magická korytnačka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky