pondelok 22. júla 2019

Absorbcne chladnicky

Zariadenia fungujúce na báze absorbčného chladenia nevyužívajú žiaden kompresor, motor ani inú pohyblivú časť. Vstavané absorpčné chladničky od spoločnosti Dometic sú kvalitné produkty „ Made in Germany“. Na cestách ponúkajú plynové chladničky rovnaký chladiaci . Plynové chladničky na propán.


Absorbčné plynové autochladničky značky Waeco. Kempingová chladnička na plyn s mrazničkou l, SKLADOM .

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie chladničky dometic. Ukážeme kde môžete chladničky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Povinnou výbavou každého rybára, chatára a outdoor nadšenca je cestovná chladnička. Rovnako ako u všetkých skríň 8-sedačková séria môže byť aj s ním . Absorpčné voľnostojace chladničky na plyn Dometic WAECO. Kategória pre minibary alebo minichladničky, určené predovšetkým pre penzióny , hotely, motely, reštaurácie pre izbový nápojový servis.


Vybavte svoju zásuvku na ovocie a zeleninu novou funkciou Nature Fresh! Ponúkame termoelektrické, absorpčné , hybridné a kompresorové autochladničky značiek Waeco, Dometic a Mobicool a príslušenstvo k nim.

Dokúpiť sa dá napríklad menič napätia, súprava na zafixovanie chladničky v aute , indikátor stavu naplnenia chladničky plynom (pre absorbčné chladničky ) a i. Na prelome storočí začali niektoré spoločnosti vyvíjať chladničky do. Ak chcete mať v karavane možnosť chladenia plynom, odporúčame vám bližšie sa pozrieť na nehlučné absorpčné mobilné chladničky a autochladničky značky . Absorpční sáčky jsou vhodné k regulaci vlhkosti malých uzavřených prostorech a zároveň osvěží prostor jemnou vůní. Lze využít v prostorech, jako jsou zásuvky . Ethylenové absorpčné vrecká do chladničiek NFS 0zabraňujú úniku etylénu a tým udržujú ovocie a zeleninu až o dlhšie čerstvé.


Predaj kvalitných absorpčných chladničiek za internetové ceny. Vhodné pre profesionálne aj domáce pouziti. Polička na vajcia pre absorpčné chladničky. Firma - Chladničky , absorpčné - Španielsko. A že vraj bola prv boli chladničky ktoré podobne fungovali na.


Vďaka svojim transportným . Elektrické absorpčné chladničky. Vďaka super technológii je absorpčné vrecúško z jednej strany vybavené priedušnou tkaninou, ktorá. Veľké spotrebiče, chladničky , práčky. Pohlcovač pachov do chladničky WPRO DEO 2v tvare medvedíka.


Má výmenný dávkovač gélu. Obsahuje vysoko absorpčné aktívne uhlíky a šetrný gél, ktorý .

Píšeš, že chladnička zozadu hreje, ale nechladí. Jedná sa o absorčnú chladničku bez komresora. Bivaky a ohrievače Meva - Chladnička Meva XC-42G je určená pre udržanie potravín v. Moderné absorpčné technológie chladia ticho a nevyžadujú údržbu. Energiu jej dodávate prostredníctvom plynu z propán butánovej bomby, preto sa tieto chladničky často nazývajú aj plynové chladničky.


Pary chladiva sa v absorbente absorbujú sorbentom, zatiaľ čo sa absorbčné teplo odvádza do chladiacej veže. Vzniknutý roztok sa obehovým .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky