utorok 30. júla 2019

Multifunkčné pečenie

Sú veľkou pomocou najmä v početnejších domácnostiach, kde dokážu ušetriť čas aj riad potrebný na varenie a pečenie. Multifunkčné rúry s funkciou SteamBake. Vychutnajte si dokonalé pečivo upečené v rúre s funkciou SteamBake, ktorá na začiatku pečenia pridá k horúcemu . Možnosť pečenia na úrovniach.


Vďaka veľkorysému vnútornému objemu rúry môžete svoje obľúbené pokrmy pripravovať až na troch úrovniach naraz, aby ste.

Vysoko kvalitne spracované multifunkčné vstavané rúry MORA sú vybavené až vyspelými funkciami pre váš dokonalý zážitok z varenia. Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, . Vstavané rúry gorenje na pečenie ponúkajú inovatívne konštrukčné riešenie - dômyselné umiestnenie vykurovacích prvkov zaisťuje dokonalé pečenie. V košíku nemáte žiadne položky.


Nachádzate sa v kategórii varenie a pečenie , kde nájdete spotrebiče ako pekárne. Nastavenie: začiatok a koniec pečenia. Ponúkame zaujímavú ponuku multifunkčných hrncov značiek ECG, Panasonic, Tefal.


V tejto kategórií nájdete tradičné remosky a multifunkčné hrnce.

Moderné rúry Philco vynikajú nie len jednoduchým ovládaním, ale predovšetkým množstvom funkcií, ktoré pozitívne ovplyvnia výsledok pri pečení mäsa i pečiva . Formy a plechy na pečenie DELÍCIA sú vynikajúce na pečenie sladkých aj . Jeden multifunkčný varič MultiCooker na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov! Rôzne automatické programy varenia umožňujú kedykoľvek si pripraviť. Vďaka kvalitnému ostriu z nehrdzavejúcej ocele s nimi s ľahkosťou nastriháte papier na pečenie či rozstrihnete plastové obaly.


Ukážeme kde môžete multifunkčné hrnce najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Dvierka s trojitým bezpečnostným . PlusSteam, ktorú oceníte najmä pri pečení chleba a . Mäso a ryby si po upečení zachovávajú svoju prirodzenú šťavnatosť a vďaka funkciám multifunkčných parných rúr sa ani tí najväčší gurmáni . Delimano, to je zdravé varenie, z ktorého . Plastové trecie strúhadlá sú voči potravinám šetrné, strúhaná zelenina a ovocie nevädne, nehnedne a nemení svoju chuť ani vôňu. Vhodná pre smaženie, zapekanie, pečenie , grilovanie, varenie, ohrievanie,.


Ponúka programov, ako napríkla tradičné pečenie, gril rozmrazovanie, pizza, Fast Cooking, gratinovanie, multifunkčné pečenie 3v múčniky. Vďaka teplovzdušnému ohrevu môžete v nových mikrovlnných rúrach pripravovať pokrmy ako v tradičnej rúre na pečenie , ale rýchlejšie a . Pomalé varenie, rýchle opekanie, pečenie či varenie v pare - nie je nič, čo by špičkový multifunkčný hrniec CrockPot nezvládol. Nakúpte u nás za super cenu!


Rúry AEG rady Mastery vám pomôžu pozdvihnúť pečenie na zcela novú úroveň.

Objavte kúzlo pary a pripravujte v multifunkčnej parnej rúre luxusné pokrmy ako . Pečenie : Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu medzi 150°C a 190°C a čas v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky