piatok 5. júla 2019

Motor na mlyncek na maso

Predám elektromotor vhodný na mlynček na mäso. Mlynček na mäso pre motor č. Pridávam aj foto,prvé dva obrázky sa týkajú pôvodného motora a. A motor s prevodovkou vhodný na mlynček 750w a 9ot. Univerzalne -lahko prisposobitelne pre akykolvek mlynec (napriklad na maso , mak) v cene su .

Nerezový elektrický mlynček na mäso je vhodný pre domáce spracovanie mäsa. Najvýhodnejšie ceny, okamžité dodanie, profesionalita, výber, poradenstvo. MLYNČEK NA MÄSO už nie je iba výsadou zabíjačkového vidieka, ale aj.


Všetko treba krájať na menšie kocky, inak počuť motor , ako spomalí . Vŕtačka pripojená na prevodovku zo starej ručnej vŕtačky z prevodovým pomerom 1:do pomala , výkon. Základní specifikace Mlýnek na maso UNOLD Silný motor s přímým . POKRERT- Sada pre elektrický mlynček na maso. Internetový obchod Mixéry Kuchynské roboty Rôzne iné BT Motor KENWOOD.

Tento výkonný mlynček na mäso Philips spája robustný motor , kovový slimákový podávač, výkonný nôž a hygienické mlecie disky z nehrdzavejúcej ocele. V motor treba rátať s vyššou cenou motora zhruba o ceny. Elektronicky regulovaný motor (W max). Ozubená kola uložená v olejové lázni a dvojité těsnění zajistí dlouhý a . W motoru dokáže mlieť rýchlosťou až kg za minútu ( motor so stálym výkonom) obsahuje 3. Prezri si u nás elektricky mlyncek na maso a porovnaj ceny v 10. Jednoduché a rýchle mletie rôznych druhov mäsa.


Tento kompaktný mlynček na mäso Philips je navrhnutý tak, aby vám ušetril veľa miesta počas. Elektrický domáci šnekový mlynček na mäso je určený na výrobu mletého mäsa,. Ako jeden z vedúcich mäso mlynček motor výrobcov a dodávateľov v Číne, Srdečne Vás pozývame na veľkoobchod kvalitné prispôsobené mäso brúsky motor.


Praktický a zároveň všestranný výkonný elektrický mlynček na mäso ORAVA MM-9by určite nemal. Výkonný motor namelie za minútu až kg mäsa. Delimano Joy nie je len obyčajný mlynček na mäso , je to váš osobný mäsiar, ktorý vám. W výkon nôž z nerezovej ocele výkonný motor.


Telo, šnek a upevňovací kruh z pocínovanej liatiny, násypka, telo motora , podstava, samo-ostriaci nožík a . Matica mlynčeku na mäso MUZ4FW3.

Je potrebné monitorovať vykurovanie motora a ošetriť len spracované . Kovové mlecie komory,. Potom tepelná poistka zablokuje chod motora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky