utorok 30. júla 2019

Metrovy textil sk

V našom sortimente mamé látky a metrový textil skladom. E-shop má vlastný skla takže objednaný metrový textil Vám zasielame ihneď! Látka Sawana Karo ( SK ) - farieb na výber.


Ponúkame metrový textil , metráž, odevné látky na výrobu konfekcie. Predaj módnych látok na šitie odevov, poťahových a dekoračných látok.

V kategórii výpredaj - lacné látky, nájdete zľavnené odevné látky a metráž na jednom mieste. Môžete tak lacno a pritom prehľadne nakúpiť metrový textil v akcii. Najväčší maloobchodný predajca metrového textilu na Slovensku.


Vás pestrú ponuku farieb, vzorov a materiálov metrového a bytového textilu podľa najnovších svetových trendov. Farebný obchod s látkami, stuhami, galantériou a všetkým potrebným pre Vaše tvorenie. V našej on-line ponuke metrového textilu nájdete kvalitné látky rôznych materiálov vhodné pre šitie šiat a blúzok, kostýmov, oblekov, tričiek, sukieň atď.


Eshop s metrovým textilom, ponúkame teplákoviny, úplety, bavlnené látky, metráž na plienky a iný metrový textil.

Levík metrový textil a textilná galantéria. Cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Kliknutím na tlačidlo „ OK“ . Kvalitné bavlnené látky, metrový textil , krásne nostalgické vzory, 1 bavlna.


Už rokov ponúkame najpestrejší výber látok, galantérie pre šitie, kreatívnu tvorbu, svadobné a módne doplnky, bižutériu v malo- a veľkoobchodných cenách. Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich . Atraktívny metrový textil , motívy s atraktívnou kvetinovou potlačou. Metrový textil z vysokým obsahom bavlny. Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu.


Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky. Porovnajte firiem v lokalite Bratislava: Balux s. Látky metráž za výhodné ceny. ANJEL - metrový textil , s. V našej ponuke nájdete módne odevné látky, bytový textil - záclony, závesy, garniže, tapety, dekoračné látky, galantéria, poťahové látky, vankúše, paplóny. Začiatky firmy boli spojené s rozvíjaním maloobchodnej činnosti, vo vlastných predajniach metrového a bytového textilu, kobercov a podlahovín.


Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.

Spočiatku firma sprevádzkovala . Praktik textil veľkoobchod a maloobcho bytový textil , posteľné súpravy, prehozy, uteráky, návliečky, Vreckovky,Župany, Uteráky, Osušky, Prestieradlá, plachty, . V našom E-shope Vám ponúkame široký výber záclon, bavlnených látok,postelného prádla,vankúšov a iný bytový textil ,vyrobený z . Dovoľujeme si Vám ponúknuť exkluzívne i klasické kostýmové látky, bežný metrový textil a konfekciu. Pre nakupovanie kliknite na odkaz E-shop umiestnený v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky