štvrtok 28. februára 2019

Mixer stolny

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: stolné. Pestrá ponuka stolných mixérov od značiek Braun, Catler,Rusell Hobbs, Philips.


Ak máte pocit, že vaše kulinárske umenie by znieslo vylepšenie, stolový mixér môže byť tou správnou cestou. Ak patríte medzi priaznivcov smoothie drinkov a doprajete si ich . Naproti tyčovým a ručným mixérom ponúkajú väčšiu stabilitu a výkon.

Stolné mixéry oceníte pri mixovaní a drvení tvrdších potravín. Jedným otočením tlačidla . Mixéry - ručné, stolné, ponorné, sekáčiky potravín, všetko potrebne pre domácnosť a firmu si môžete. V balení sa nachádza lisovacie tŕň, ktorý slúži aj ako odšťavovač, . Hľadáte drobného kuchynského pomocníka, ktorý zastane kus práce a nezaberie veľa miesta?


Pred nákupom si najprv ujasnite, aké od . Aby bol výsledok skutočne dokonalý, je smoothie mixér vybavený nerezovými nožmi, a regulátorom, ktorý je . Praktický mixér Smoothie na cesty.

Vo výbave má mixovaciu nádobu. Výhodou smoothie je navyše možnosť drvenia. Viacrýchlostná funkcia a odolná nádoba zo skla zabezpečia dokonalé . Ovocné šťavy, smoothies, mliečne koktaily alebo domáce polievky a omáčky, všetko je možné! Od mini mixérov po mixéry , ktoré dokonca varia za vás, je čas . S týmto stolným mixérom si za okamih môžete namixovať Vaše obľúbené smoothie – a súčasťou balenia sú aj vhodný cestovný hrnček a sklenený džbán na . Príkon mixéra 3W Objem hlavnej nádoby l. Ideálny na prípravu nápojov z čerstvého ovocia a kondičných nápojov. Miešacia nádoba môže byť vybratá a použitá ako cestovná nádoba.


Pripravte si osviežujúci koktejl z čerstvých surovín. Tento stolný mixér disponuje príkonom 5W, rýchloťatmi, pulzným spínačom a l sklenenou nádobou. Nerezový mixér ETA Twixer s prednastavenými programami na studené a teplé mixovanie. Sklenená nádoba mixéra s objemom l. Ozubené nože mixéra ideálne na bylinky a korenie. Priame nože mixéra ideálne na zrnká kávy a orechy úrovní . Mixér disponuje 5l veľkou nádobou.


Lisovací tŕň umožní mixér využívať ako odšťavovač.

Stolný mixér na sekanie, mixovanie, prípravu pokrmov a drvenie ľadu. Herakles 5G, stolný mixér , litre. Odporúčaná MOC: 25€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky