utorok 12. februára 2019

Čapovacie zariadenie na víno

Kontaktné chladenie na víno predstavuje ideálne riešenie pre stolové chladenie vína s ľahkým ovládaním, štýlovým vzhľadom v skvelej cene. Ak potrebujete nové výčapné zariadenie a výčapnú techniku na pivo, víno alebo limonádu, ste na správnom mieste. VARIA-PLUS Slovakia má v sortimente . Pôvodná cena 200€, teraz 140€.


K tomu ZDARMA 2ks výčapné ho kompletného zariadenia na víno alebo pivo.

Pri rýchlom jednaní ks narážacej . Sanitácia a čistota pivného vedenia je jedním zo základných kameňov správne natočeného piva. Produkty pro sanitaci u nás v akčních cenách. Prenájom výčapných zariadení na svadby, rodinné oslavy, firemné akcie a. TrnavaVinotéka v Trnave - predaj kvalitného sudového vína a fľaškového vína. Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov.


Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy.

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Predám prenosné výčapné zariadenie nemeckej výroby so suchým kompresorovým chladením Selbach partyfass BT3 ľahko skladné, používané málo krát do . Dávkovač alkoholu bez počítadla. Naše dávkovače destilátov sú kvalitné produkty na meranie . Vitríny a výdajníky vína pre jeho optimálne skladovanie a ideálne podávanie. Predaj sudového piva, destilátov, vín a pochutín. Kompletná špecifikácia Táto stáčaciea hadica je vhodná pre stáčanie piva , vína , kvasov, alkoholu a iných.


Predávajúci poskytuje na všetky druhy ním vyrábaného prírodného vína. V prípade ak predávajúci poskytne kupujúcemu výčapné zariadenie na predaj . Dopytujem výrobcu: Popis: výroba výčapného zariadenie na mieru. Dnes oslavuje Bartolomej, nezabudnite na fľašu dobrého vína ! Predám čapovacie zariadenie na víno , je to komplet sada, nerezové zariadenie na čapovanie z troma čapovacími hlavami, ks CO fľaše, ks nerezových . Všetko, čo je potrebné ku montovaniu - dat rozdvojku na . Varič na víno , čaj, kávu a horúce nápoje HENDI z nerezu s bezpečnostným termostatom a neprekvapkajúcim.


VÝČAPNÉ ZARIADENIE - LINDR 40K PROFI.

Plyn na čapovanie - DrinkGasDrinkGAS UNIVERSAL 10l - náplň. Optimálne pre víno - výrazne lepšie uchováva vône, esencie a chráni pred oxidáciou. Zdarma zapožičiame a nainštalujeme výčapné zariadenia , obaly (keg sudy), servis. Ponúkame odrodové a stolové vína zo zahraničia v keg sudoch za . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie výčapné zariadenia.


Ukážeme kde môžete výčapné zariadenia najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Potrebujete zapožičať, kúpiť alebo vyčistiť výčapné zariadenie ? Stade sa to prečerpava podla potreby do čapovacích zariadení , . Luxusné chladenie na víno SOUDEK je určené k profesionálnemu chladeniu, stáčaniu a podávaniu kvalitne vychladeného vína v profesionálnom . Ponúkame chladiace výčapné zariadenia , výrobníky sódy, postmix, chladice vína a ďalšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky