štvrtok 7. februára 2019

Šnorchel set

Rekreačný potápačský set - okuliare a šnorchel Plánujete sa na dovolenke potápať? Vyskúšajte kvalitný potápačskí set , ktorý umožní Vašim deťom spoznať. Nakupujte potápačské sety. V pamäti Podobné Šnorchel je neodmysliteľnou súčasťou potápačského alebo šnorchlovacieho výstroja. Bez šnorchla by ste každú chvíľu museli zdvihnúť hlavu a nadýchnuť sa.


Medzi základnú potápačskú výbavu patria určite potápačské okuliare a šnorchel.

V tejto kategórii môžete zakúpiť rovno celý set - okuliare vás ochránia pred . Juniorská potápěčská sada MARES Fluida Zephir Set Jr. Okuliare majú plne nastaviteľný remienok a sú vybavené dvojitým tesnením. Dvojité zahnutie šnorchlu zaručujúce lepšie priľnutie k tvári.


Profesionálny potápačský set so silikónovou maskou a šnorchlom. MACH DRY maska a šnorchel , Technisub. Maska Ventura disponuje jedným z najširších zorných polí na svete medzi jednozorníkovými . Ako ABC set sa označujú tri základné súčasti výstroja na šnorchlovanie.


Sada masky so šnorchlom vhodná pre deti 7–rokov.

Dýchacia trubica, teda šnorchel , vám umožní pohodlne ležať na hladine a pozorovať pri tom. Akcia snorchlovaci set tropical . Maska, šnorchel , plutvy, tričko, topánky. Potápačská sada Intex Potápačská sada pre Staršie detiSada obsahuje plutvy, šnorchel a okuliareŠnorchel Je vyrobený z termoplastovŠiroký popruh JE.


Potápačský set Aviator silicon - junior Potápačské okuliare so šnorchlom série Pro. Detská maska a šnorchel Dory. Northern Diver Snakehead Yellow - Šnorchel. SportWell v designu žaqby.


Materiál: maska - PVC popruh a obrúčka, polycarbonátové sklo, šnorchel - PVC náustok, plavecké. Kvalitný šnorchlovací set Cressi Kit Matrix pre dovolenkárov a milovníkov šnorchlovania. Kvalitná maska a šnorchel v krásnych sýtych farbách. Set okuliare a šnorchel modrý.


Na začiatky v potápaní je tento set vhodnou pomôckou. Späť na Potápačské sety 3-dielne (maska, šnorchel a plutvy). Set plutvy, okuliare a šnorchel. Notify me when this product is available. Porovnajte ceny Šnorchel Set , čítajte recenzie a hodnotenia zákazníkov.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

KRYT MASKY EASYBREATH BIELY SUBEA. Ventil na masku EASYBREATH ks SUBEA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky