pondelok 18. februára 2019

Rohová komoda

TEMPO KONDELA INFINITY rohová komoda - jaseň svetlý 2 . Některé komody jsou částečně prosklené, jiné slouží jako plně uzavřené skříně se šuplíky nebo dvířky. Rohy jsou v interiéru často opomíjené. Nápaditá dizajnová komoda bielej farby je doplnená vrúbkovaným dubom, ktorý po nasvietení hrá hru svetla a tieňov a vytvára tak naozaj exkluzívny efekt.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Rohová komoda z masívu KD133. Prázdný roh a málo úložných prostor? Nyní online na našem eshopu. Hledáte otevřenou skříňku do rohu vašeho pokoje nebo byste si raději koupili rohovou komodu s dvířky? Prohlédněte si naši nabídku rohových komod a skříněk . Pridať do zoznamu prianí . Nápaditá designová komoda bílé barvy je doplněna vroubkovaným dubem, který po nasvícení hraje hru světla a stínů a vytváří tak opravdu exkluzivní efekt.


Dekoratívne časti-jemné frézovanie podkreslené patinou,zrkadlá a sklenené tabuľky . Drevené a štýlové komody do každej miestnosti.

Komody Rustikálne komody. Uložte si všechny potřebné věci do vaší nové komody. Použití do rohu v kombinaci s dalšími komodami Torino.


Navíc esteticky velmi dobře udělaná. Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu? Odstín: přírodní (možnost s kombinací ratanu). Bije sa vo vašej duši milovník elegancie s prakticky založeným človekom?


Kúpte si trendy rohovú komodu Nadia N15-O a potešte obe stránky vašej osobnosti. Túžite po elegantnej a pritom účelne zariadenej domácnosti? Je možné dokúpiť efektné LED osvetlenie. Prevedenie :Višňa primavera, Smrekovec Sibiu svetlý. Rozmery:Šírka:59cm,Výška:85cm,Hlbka:59cm.


Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu. Elegantní rohová komoda ze systému Kent EKOM1DSN, barevné provedení dub Amsterdam, se skvěle hodí i pro malé místnosti, kde maximálně využije rohový . Klasická forma nábytku NATALIA je výsledkom jemného štylizovania dekorácií. Frézované a lisované dvierka, oblé tvary vrchných dosiek, ríms a nožičiek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky