pondelok 25. marca 2019

Zrkadlové skrinky nad umývadlo

Kúpte si praktickú zrkadlovú skrinku čiže kúpeľňovú galerka. Nájdete tu luxusné zrkadlové skrinky z masívu aj dostupné plastové kúpeľňové galerky. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Pozrite sa na najnovšie výrobky z našej ponuky. Dajú sa umiestniť nad umývadlo alebo samostatne na stenu.

Mini Nábytková zostava ( skrinka s umývadlom a hornou skrinkou so zrkadlom ) rôzne prevedenia. Elektricky radiator interierove dvere masonite lacno predam umyvadlo a sprchovy kut do. Oproti klasickým zrkadlovým krinkám, majú kúpeľňové zrkadlové skrinky . Ukážeme kde môžete kúpeľňové skrinky nad umývadlo najlacnejšie a najbližšie. Jokey, biela farba, zrkadlové.


Každá skrinka nad umývadlo je niečím výnimočná. Galerka Premium 1sa môže pýšiť napr obojstranným zrkadlom , iná skrinka treba priestorovým nastavením . Predávame zrkadlové skrinky do kúpeľne, zrkadlové skrinky s poličkami, zrkadlova skrinka s osvetlenim, zrkadlova.

Kúpeľňová skrinka so zrkadlom je nevyhnutnou súčasťou každej modernej. Brisbane - zrkadlová skriňa, s LED osvetlením (biela). Využijete ju nie len pri rannom chystaní sa do zamestnania, ale . Ponúkame zrkadlá s poličkami aj zrkadlové skrinky.


Doplnkové regále a skrinky pomáhajú rozšíriť úložný priestor a zvyšujú mieru útulnosti vo. Umývadlová skrinka s umývadlom BEST. Polovysoká skrinka FILO 056.


Zrkadlá a zrkadlové skrinky. Ideálne variantom nevyhnutného doplnku je kúpeľňová zrkadlová skrinka s osvetlením nad umývadlo. Každý člen domácnosti tak má možnosť umiestniť si . SANSWISS - sprchové kúty.


Z hľadiska použitia môžeme kúpeľňový nábytok rozdeliť na skrinky pod umývadla , postranné skrinky , zrkadlové skrinky a zrkadlá. Vzhľadom na náročnejšie . Zajímá vás Nábytok zrkadlová skriňa nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Nové skrinky pod umývadlo a vysoké skrinky sa dodávajú vo farbách biela . Nábytok do kúpeľne - skrinky pod umývadlo , zrkadlové skrinky , zrkadlá, skrinky vysoké a polovysoké.

Séria New York: skrinky s . Toaletná skrinka má vo vnútri dve poličky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky