pondelok 11. marca 2019

Vycapne zariadenie pivo

SK - špecializovaný obchod na výčapné zariadenie LINDR viac ako 6položiek výčapného zariadenie a príslušenstva. Je tu špička medzi domácimi stolovými chladiacimi zariadeniami na pivo , s ktorou si lahodný mok . Vychladí až l za hodinu. Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov.


Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy.

Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva. Vhodné na čapovanie zo všetkých . Je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva na . Pôvodná cena 200€, teraz 140€. K tomu ZDARMA 2ks výčapné ho kompletného zariadenia na víno alebo pivo.


Pri rýchlom jednaní ks narážacej . Ak potrebujete nové výčapné zariadenie a výčapnú techniku na pivo , víno alebo limonádu, ste na správnom mieste. VARIA-PLUS Slovakia má v sortimente .

Adaptér na 5l súdky piva - pomocou tohto adaptéra môžete točiť a chladiť pivo z 5l súdkov cez pivné chladenie Lindr - akčná cena. Výrobníky sódovej vody, pivný kufor, párty pípy, výčapné stojany, výčapy piva. Kontaktné chladenie na pivo predstavuje ideálne riešenie pre stolové chladenie piva. Zároveň ho môžete využiť ako mobilný vyčap pre párty a pivné slávnosti.


VÝČAPNE ZARIADENIA produkty. Zákazníci si ho obľúbili. Ohromte svojich priateľov a kúpte si výčapné zariadenie na pivo RCBD-5L od Royal Catering, ktoré je vybavené univerzálnym chladiacim zariadením na . Zostavy chladenia piva obsahujú: výčapné zariadenie LINDR, narážač podľa Vášho výberu, hadice a prepojovacie rýchlospojky. Pri chladení piva s vstavaným.


Príslušenstvo pre výčapné zariadenie Sinop SIPplochý nerez. Naražeč pro sudové pivo typ bajonet (korb), červená rukojeť, Narážecí hlava na sud KEG. C, nízka hlučnosť, nastaviteľný tlak CO LED display pre . Prenajať si výčapné zariadenie s chladením alebo párty pipu na oslavu je super nápad. Tlakuje sa ručne pumpičkou. Výroba piva - na dobré pivo sú potrebné správne a kvalitné ingrediencie:.


Neváhaj a požičaj si výčapné zariadenie za prijateľnú cenu domov.

Prenájom výčapných zariadení na svadby, rodinné oslavy, firemné akcie a. Chladenie piva tak zaručuje každému. A tak Vám už nič nebráni vychutnať si vlastnoručne načapované orosené pivo , víno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky