utorok 12. marca 2019

Nastenny vesiak

Nástenný kovový vešiak Geese Gardener. Tmavosivý nástenný vešiak so háčikmi a poličkou MEME Design Balloon. Program Pingu je vyrobený v dekore tmavého rezaného dubu a svojou univerzálnosťou je vhodný pre zariaďovanie akejkoľvek izby. XL Farebný nástenný vešiak s háčikmi ks.


Nemý sluha WU-wenge Halmar. Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore.

Moderný nástenný vešiak , Jednoduché a zároveň funkčné riešenie, Materiál tvrdý termoplast - akrylát, pochrómované háčiky, Jednoduché používanie, . Tento malý nástenný vešiak so štyrmi háčikmi, skrytým magnetickým držiakom na kľúče a posuvnou priehradkou na hornej strane zaistí v predsieni poriadok. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie nastenny vesiak do predsiene. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Z praktického hľadiska iste oceníte vešiak s názvom AC-B, ktorý sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej haly, predsiene či chodby.


Drevo z borovicového masívu najvyššej kvality prevonia Vašu predsieň a príjemne privíta aj Vašu návštevu. Nezabúdajte na prvý dojem. Biely nástenný vešiak na oblečenie z borovicového dreva Støraa Monty.

Amazon pozoruhodný a hlavne nevinne vyzerajúci nástenný vešiak. L´ALBERO dizajnový nástenný vešiak PC. Rýchle dodanie tovaru, odborné poradenstvo a stovky produktov skladom. BUMERANG vešiak , Prírodná. KALKGRUND nástenná polica s koľaj.


Trendy vintage dizajn s industriálnymi . Lesklá biela a leštená oceľ pôsobia . Plastový vešiak s dvojitými chrómovanými háčikmi pre upevnenie na stenu. POPIS PRODUKTU: Špecifikácie položky Typ položky: Vaňa NET WT: 1ks Číslo modelu: polymliečna kyselina Množstvo: kus Zložka: plast Popis produktu . Stojan na šaty s dvoma odkladacími roštami v prevedení chróm. Dostupnosť: - týždňov. Poskytuje odkladací priestor pre vaše kabáty či bundy.


Tento nástenný vešiak bude ako dekoratívnym, tak aj praktickým doplnkom vo vašej izbe. Ako háčiky má krásne parohy. Jeho montážny systém nie je viditeľný a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky