utorok 5. marca 2019

Plastove garaze

Výrobok je montovaná plechová garáž , vhodná ako rýchle a lacné riešenie na garážovanie auta, uskladnenie stavebného materiálu, . Záhradné domčeky drevené, plastové a plechové. Plastové záhradné domčeky. Montovaná garáž s hotovou omietkou - garáž ako murovaná, postavená za hodín, neveríte?


Garáže na kľúč podľa vašich predstáv.

Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Bosch garáž je nevyhnutná pre každého chlapca s vlatným vozoparkom. V novej garáži navyše nájde ďalšie dve autíčka.


Garáž má výťah na autá, umývačku, . Z hornej časti môžu autíčka pretekať, kto príde dole skôr. Vyberte si z ponuky hračiek v kategórii HRAČKY PRE CHLAPCOV a nakúpte výhodne. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Plechové garáže voľnostojace sú funkčným a lacným riešením pre ochranu Vášho vozidla alebo iného hmotného majetku proti poveternostným vplyvom, . Všechny budou zaparkované v jednom z pater nové plastové garáže. Podlahy do garáží jsou vhodné jak pro osobní domácí garáže , tak pro servisy či dílny, ve kterých jsou umístěná těžká nákladní auta. Vybrat si můžete z mnoha . Zcela nové, nepoužité, v originálním balení s příslušenstvím. Popis: Zachovalé plastové garáže. Bez návodu, ale lehké na složení.


Prodám plastové patrové garáže s výtahem pro malé autíčka. Stav dobrý, drží sestavené, nepolámané. Z garáže se tak stává dílna – místo azylu mužů všech věkových kategorií. V garáži je výhodné mít drobnější materiál roztříděný do plastových.


Typizovaná plechová garáž – 440€ s DPH Dvoj - garáž 6x5m – 860€ s DPH. Cenník príplatkových prvkov pre plechové garáže. Podlaha do garáže - parkování vozidel, motocyklů a jiné přepravní techniky na plastové podlaze Tile je jednou z mnoha možností jejího použití.


Nabízíme a montujeme dřevěné garáže a dvougaráže. PVC dlaždice Fortelock Industry a Fortelock Light - řešení podlah pro garáže , odolné vůči zátěži, chemickým látkám, otěru a povrchové vodě.

Vážení zákazníci, tento eshop slouží pouze jako demonstrace funkcí našich řešení pro eshopy. Z tohoto důvodu nebude žádné objednané zboží odesláno. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt poschodove plastove garaze se dvema auticky.


Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v. Výklopné oceľové garážové brány. Radi by ste skrášlili Vašu garáž a urobili si pohodlie pri vjazde do garáže a výjazde z garáže ? To je lacnejšie, než si myslíte. Kid Cars jsou určeny dětem velmi malým, skládáním dráhy a garáže rozvíjí .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky