streda 6. marca 2019

Gumová podložka pod práčku

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vhodná pod práčku , sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. Tlmiace nohy pre práčku sa využívajú, ak chcete utlmiť vibrácie a ochrániť.


Jedná sa o gumové podložky , ktoré absorbujú vibrácie a udržujú spotrebič na . Sada tlmiacich podložiek pre nohy vašej práčky , umývačky i sušičky.

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Snižuje hluk a chrání zařízení. Antivibrační podložka je vhodná pod pračky , myčky nádobí a sušičky. Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit.


Jedná se o gumové podložky , které absorbují vibrace a udržují spotřebič na . Jani, je to antivibrační podložka.

Koukala jsem na ní v Baumaxu. Je to taková cca 2-3cm vysoká pryžová deska ve tvaru čvterce cca 60x60cm . Osvědčené podložky , které se umisťují pod nožky pračky a výrazně redukují nežádoucí vibrace pračky. Tlumící podložky pod nohy pračky Gorenje s předním plněním jsou dobrým pomocníkem. Pračka při ždímání stojí pevně na svém místě.


Určitě je doporučuji při . Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném . TRIXIE Prostírání - gumová podložka pod misky černá Royal 44xcm. Popis: Prostírání TRIXIE - Royal 44x28cmProstírání TRIXIE - Royal 44x28cm je . Vhodné pro pračky a sušičky prádla.


Stabilizuje spotřebič na místě určeném a . Přírodní pryžová protiskluzová podložka pod misky. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou .

Podložka je vhodná jak pro kočičí . Dále v kategorii: Gumové technické výrobky. Pod domácí přístroje např. Gumová podložka pod pračku 60xcm. Príslušenstvo práčky a sušičky.


Odvápňovače pre práčky a umývačky. WPRO SKA1- tlmiace ochranné podložky. Protišmyková podložka nielen pod práčky a žmýkačky.


Zabraňuje samovoľnému pohybu práčky , znižuje kmitanie, znižuje hlučnosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky