streda 14. novembra 2018

Rustikalna rura

Retro vstavané rúry AMICA Electrolux CANDY GORENJE a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Prezri si u nás rustikalna rura a porovnaj ceny v 10.


Maximálna teplota v rúre: 2°C Elektronické programovacie hodiny s analógovým displejom Mechanické nastavenie teploty Multifunkčná rúra - l Extra . Vám poradí ako vyberať Rúry na pečenie.

Whirlpool, Electrolux, Bosch, Gorenje a iných. Vstavané rúry Retro design: áNO. Rúra na pečenie, objem l, digitálne ovládanie, nerez, energetická účinnosť A. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 9produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Hľadáte rúru do retro kuchyne?


Pozrite si našu ponuku, kde nájdete retro rúry alebo vintage rúry. Pretože my vám ponúkame najširšiu a najvýhodnejšiu ponuku . Zabudovaním do kuchynskej linky získate luxusnejší vzhľad vašej .

Na prvý pohľad vás zaujme svojim rustikálnym vzhľadom, vďaka tomu je rúra predurčená pre inštaláciu do kuchyne, kde bude perfektne ladiť s ostatnými . Predám plne funkčnú vstavanú elektrickú rúru , so záručnou lehotou rok a pol,. ARDESIA integrovaná rúra multifunkčná, trieda energetickej účinnosti A, ovládanie rúry. VONKAJŠIE ROZMERY : Výška : ( mm ) 595. Inzeráty rustikalna rura. Bezplatná inzercia, rustikalna rura predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Vie niekto kde by som mohla kupit rovnaku rustikalnu vstavanu ruru a mikrovlnku? VSTAVANÁ RUSTIKÁLNA RÚRA - rustikálna el.


A- - multifunkčná - funkcií - gril - ventilátor - rustikálny . Medená rustikálna multifunkčná rúra s možnosťou výberu jednej zofunkcií. Ochladzovací ventilátor v priebehu pečenia a počas nevyhnutne nutnej doby. Zistite, ktoré sa podľa nás najviac oplatia!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky