streda 7. novembra 2018

Kavovar do kaviarne

Sme oficiálnym distribútorom značiek: La Cimbali, Faema, Astoria, Elektra. Naša spoločnosť má takisto servisné pokrytie pre kávovary la cimbali, kávovary. Hľadáte vhodný kávovar do kaviarne ? U nás ho získate formou prenájmu alebo na splátky – a k tomu zrnkovú kávu z našej pražiarne.


Kliknite a dozviete sa viac.

V tejto sekcii Vám ponúkame domáce kávovary alebo Office kávovary. Vysoká kvalita a modely s rotačným čerpadlom z Vás urobia profesionála. Profesionálne zariadnia do kaviarni , do domácností. Požičiavame predávame espresso kávovary fresh mlynčeky na kávu pre kaviarne Nuova Simonelli Astoria Rancilio Lelit Mazzer Quamar. Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary.


Sanremo Capri páka automat. Model Capri sa vyznačuje vyskokou spoľahl. Vhodný do prevádzky kaviarne alebo reštaurácie.

Ponúkame spoluprácu kaviarňam a reštauračným zariadeniam, od prenájmu kávovaru a dodávania kávy, až po poradenstvo pri vedení kaviarne , profesionálne . Kávovar Faema Ebol prvým, v ktorom systém manuálneho stláčania. Keďže vieme, že na zariadenie novej prevádzky kaviarne sú potrebné značné vstupné . V bežnej kaviarni dnes stojí značková a naozaj dobrá káva zhruba 1. La Cimbali talianské pákové a automatické kávovary , ktoré sú určené pre kaviarne , cukrárne a hotely. Kvalitné talianské pákové a plnoautomatické kávovary pre kaviarne , hotely. Len my Vám pomôžeme ako si vybrať kávovar pre Vás.


Výkonné kávovary za rozumné ceny- kávovary delonghi, kávovary jura,. Ako sa obliecť pohodlne a sexy do kaviarne Oblečenie pomáha pomôcť ženám cítiť . Kde kúpim pákový espresso kávovar na najlepšie espresso? Každý kávovar nám urobí kávu, ale ak si chcete dopriať dopriať pravé. Prenájom kávovaru si máte možnosť vyskúšať na dva mesiace zadarmo.


Ich popularita v domácnostiach v poslednom čase rapídne stúpa a vďaka ich variabilite si na svoje . Kávovary dnes už nie sú len výsadou reštaurácií a kaviarní. Spoločnosť Lucaffé vyrába kompletný sortiment kvalitnej kávy vhodnej pre všetky druhy kaviarni a reštauračných . A to už pri navrhovaní kaviarne , zmene prevádzkovateľa alebo výmene značky kávy.

Pomôžeme s výberom techniky ( kávovar , mlynček, baristické potreby) a . Kúpte si pákový kávovar pre domácnosť, do kancelárie, kaviarne alebo reštaurácie. Kvalitné espresso či kapučíno, presne také ako z dobrej kaviarne , si môžete pripraviť aj doma. Chutné espresso spraví aj lacný kávovar.


Okrem jemnej a lahodnej kávy, ktorú z neho môžete piť, vám prinesie zážitok pri jej príprave a stane sa krásnym doplnkom na výzdobu bytu či kaviarne. FAEMA - talianský výrobca pákových a plnoautomatických kávovarov pre kaviarne , hotely a reštaurácie. Na našom trhu pre tieto kaviarňe ponúkajú služby, ktoré sú viazané väčším odberom. IMPRESSA XJProfessional je vynikajúci automatický kávovar s farebným TFT displejom vhodný do firiem či kaviarní.


Má dokonalý reprezentatívny vzhľad.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky