piatok 9. novembra 2018

Gastro pomocky

Nakúpte u nás kvalitné kuchynské potreby a gastro vybavenie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Príslušenstvo Wüsthof zahŕňa designovo spracované nože s dvojitou čepeľou z nerezovej ocele, špeciálne pinzety, špízové a špikovacie ihly,. Bombičky na šľahačku Hendi 24ks.


Alobalová fólia 3x20m Moya 1ks.

Kompletné gastro zariadenie pre hotely a reštaurácie. Nájdete u nás taniere a podnosy rôznych druhov a tvarov, príbory v mnohých dizajnoch, poháre na víno i. Jednorázový plastový ria poháre, tácky plastové, tácky papierové, poháre na horúce aj studené nápoje, misky na polievky a jedlo, krabice na . Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy. Skúste sa pozrieť na sommeliérske potreby , alebo na gastro zariadenie. Gastro potreby a doplnky potrebné nielen na stravovanie.

Zrnková káva do gastro prevádzok. Gastro vybavenie pre reštaurácie, hotely, bary, podniky verejného stravovania. Sklo, porcelán, hrnce, kuchynské potreby , iny drobný inverntár.


Kuchynské nože, ocieľky, brúsky, pílky - Pomôcky a lopatky. Na sortiment gastro a párty sa špecializujeme od nášho založenia a sme si istí, že nájdete všetko potrebné v tejto sekcii - od cukrárskych pohárov cez party . Obaly, Domáce potreby , Doplnky do kuchyne, Krabice, Etikety, Rohože. Gastro zariadenie a Gastro doplnky, návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie, školy, domovy dôchodcov. Pracovná čiapka so šiltom – šiltovka Alzette značky Červa so sieťkou v hornej časti je priedušná a predstavuje ideálny doplnok pre prácu v reštauračných . Snažíme sa pochopiť jeho potreby a pripraviť riešenie, ktoré prinesie želaný efekt.


Sme profesionáli a na trhu s gastro potrebami sa pohybujeme niekoľko rokov. Gastrotechnika a inventár pre hotely a reštaurácie, Gastro bazár, Projekty, Rational. Vybavenie kuchyne, stolný servis, hrnce, pánvice, gastronádoby, nože,.


Bytové doplnky, kuchynské dekorácie a pomôcky , nápadité darčeky, nábytok a . Nastřikovačka láku ruční 5lit - Potřeby na Zabijačku - Nastřikovačky láku. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky