pondelok 12. novembra 2018

Regál dub sonoma

KAROL regál , dub sonoma. Rohový kancelársky regál JOHAN NEW so štyrmi policami farebné prevedenie: dub sonoma materiál: DTD lamiovaná Rozmery (ŠxHxV): 67x6 7x1cm . Je vyrobený z laminovanej drevotriesky vo farebnom prevedení dub sonoma. Veľkou výhodou tohto regála je, že ho viete zmontovať na výšku aj na šírku.


Vyberte si z našej ponuky regálov čo najvhodnejšie riešenie pre Váš domov.

V této kategorii jsme se zaměřili na regály a knihovny do vašich domovů, ale najdete zde také vitríny, regály na zeď, závěsné skříňky i stojany na noviny - zkrátka . Regál Tempo Kondela Davis, dub sonoma. Na výber zo stoviek regálov klasického aj moderného vzhľadu. Police v dekoru dub sonoma s bílým leskem typ CKN549. Vysoké, nízke a rohové regále všetkých typov a farieb.


Kombinovaním rôznych dielov môžete ľahko zariadiť akúkoľvek . Vysoký regál s originálne členitými priehradkami zaujme na pohľad a poskytne priestor pre dekorácie, ukladanie kníh, šanónov alebo vecí každodennej potreby.

Kancelársky nábytok s čistými líniami a elegantným dizajnom. Originál pre vašu kanceláriu. Ihned k odběru na pobočce. Dizajnový regál Luini od značky Halmar skvelo doplní každý interiér a dodá mu moderný vzhľad.


Tento regál môžete zaplniť dekoráciami, ktoré v ňom krásne. Praktický regál MAXIM s 5-timi poličkami, je vyrobený z kvalitnej LTD dosky. Korpus regála je v obľúbenom farebnom prevedení dub sonoma. Designový regál Luini od značky Halmar skvěle doplní každý interiér a dodá mu moderní vzhled.


Provedení: Víceúčelový regál s mnohostranným využitím. Vhodný do obývacího, dětského či studentského pokoje. Využijete ho ale hlavně v kanceláři, ve Vaší . Závěsný regál ze systému KASPIAN je dodáván v barevném provedení wenge a dub sonoma.


Detský nábytok z programu Link je vďaka univerzálnemu svetlému dekoru dub sonoma vhodný do každej detskej izby. Prírodný dekor spolu s tmavými . Hledáte elegantní a praktický regál do obývacího pokoje?

Pak by byla škoda, kdybyste přehlédli skvělý regál Academica v barvě dub Sonoma. EMIO 08- regál dub sonoma ,sektorový nábytok do detskej a študentskej izby. Detskú izbu EMIO vám dovezieme domov zadarmo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky