pondelok 12. novembra 2018

Fiskars noz

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kuchynské nože značky Fiskars. Ergonomicky tvarovaná rukoväť.


Vynikajúce kuchynské nože Fiskars ponúkané v niekoľkých rozdielnych radoch. Všetko máme skladom a pripravené k okamžitej . Je veľmi ostrý, čepeľ je vyrobená z.

Súprava nožov 5ks, veľký kuchynský nôž , veľký nôž na chlieb a pečivo, veľký japonský nôž , menší okrajovací nôž , raňajkový nôž. Nôž pre široké použitie s plastovým púzdrom. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Dodáva sa s plastovým puzdrom.


Nože Fiskars vynikajú skvelou kvalitou za priaznivé ceny. Jedná sa o kvalitné nože , ktoré vám budú dlho a spoľahlivo slúžiť a pritom vás finančne nezruinujú. Vďaka tvarovanej rukoväti skvele padne . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Klasický tvar, šikovný a všestranný - párovanie nôž z funkcie-form séria Fiskars je prvou voľbou pre rezanie alebo lúpanie ovocia a zeleniny.

Všetky nože Fiskars majú tvrdosť medzi HRC a 56. To uľahčuje ich neskoršie brúsenie a efektívne krájanie. Fiskars - fínsky výroba na očkovanie, rezanie a úprave drevín a ďalších rastlín, čepeľ z kvalitnej uhlíkatej ocele, plastové držadlo s mosadzným . Hledáte opravdu kvalitní nože ? S těmito noži je radost pracovat, jsou ostré a opravdu vysoce kvalitní. Vyberte si některý z modelů nožů.


Pružná čepeľ noža je určená na filetovanie rýb. HRC poskytuje záruku dobrého držania ostria. Možno ho umývať v umývačke riadu. Nôž na špáry Fiskars Fiskars je známy ako výrobca elegantného a funkčného záhradného náradia, ktoré je ľahké, pevné a zvyšuje produktivitu práce na . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jsou vyráběny se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a . Japonská nerez ocel (tvrdost HRC 53) se zužujícím se ostřím . Nasze noże Functional Form stworzyliśmy po to, aby przygotowywanie posiłków było prawdziwą przyjemnością.


Puzdro na ochranu čepele.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky