pondelok 14. januára 2019

Zabudované chladničky s mrazničkou

Vďaka technológii FreshControl zostanú čerstvé až 4x . Posledný kus za túto cenu. Chladničky delíme na voľne stojace a vstavané. Vstavané kombinované chladničky. BioFresh (l): l Klimatická třída: SN-T Způsob odmrazování v chladicí části: automatický Umístění.


Whirlpool šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!

Vysoko kvalitné vstavané chladničky MORA ponúkame vo energetických triedach a výškach. Liebherr patria medzi špičkovú chladiacu techniku. Chladenie a mrazenie v jednos našimi chladničkami s mrazničkou v najlepšej kvalite Bosch. Chcete, aby kuchynská linka vyzerala skvele? Vzhľadom na to, že je v nich zabudovaná mraznička aj chladnička , ušetríte miesto aj peniaze . Polica s jednoduchým vysúvaním ( mraznička ). Zabudované pod pracovnou doskou.


Siemens KI86NADvstavaná chladnička nika 178cm.

Kombinované chladničky majú oddelený mraziaci . V dokonalej kombinácii mrazničky a chladničky PC455Adora Philco budete mať vždy dostatok priestoru (4litrov) aj tak sme však mysleli na ďalšie chytré . Elegantná chladnička s vynikajúcim pomerom objemu medzi mrazničkou a. Používa unikátnu senzorovú technológiu Fresh Control, ktorá udrží potraviny čerstvými dlhšie, ako. Jedná sa o väčší typ chladničky , ktorej súčasťou je o niečo menšia mraznička , ktorý býva najčastejšie dole (umiestnenie hore nie je moc praktické). Môžu sa pochváliť radom praktických funkcií, ktoré vám . Nezávislé výparníky a chladiace systémy zaisťujú.


Energeticky úsporná vestavná chladnička s mrazničkou Electrolux . Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca. Umiestnenie mraziacej časti: Mraznička dole. Praktická vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou od známej spoločnosti Beko. Disponuje nulovou zónou, ktorá udržuje vaše potraviny čerstvé. V mrazničke by mala byť teplota -°C.


Ak totiž nemáte v nej zabudovaný. Ovocie a zelenina zostanú dlhšie čerstvé, vďaka špeciálnej Fresh zásuvke. Plne automatiké rozmrazovanie.


Horná časť je mraznička , ktorá je určená na zmrazovanie čerstvých.

Ak nie je vnútorné vybavenie chladničky na. Po celom obvode mrazničky je zabudovaný. Beko sú pračky, umývačky, chladničky , rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Můžete tak využít prostor v horní části spotřebiče a skladovat .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky