streda 16. januára 2019

Thermo tricka

Dámske termo tričko s dlhým rukávom vhodné na športové aktivity hlavne v zimnom a prechodnom období. Vzhľadom na módne prevedenie vhodné aj na . Helikon-Tex krátke tričko tactical top cool čierne. Pentagon Quick Dry-Pro kompresné tričko, čierne.


Funkčné alebo termo tričká sú zo špeciálnych materiálov, ktoré odvádzajú od tela vlhkosť (pot). Pánske termo tričká , sú určené nielen na namáhavé športy, ale .

Dámske, pánske a detské funkčné tričká , ktoré sú určené nielen na namáhavé športy, ale ich funkčnosť iste oceníte aj počas cestovania, alebo pri bežnom . Bežecké tričká , roláky, mikiny - Termo Bielizeň. Progress IN BAMBOO LS M - Pánske funkčné tričko. Icebreaker EVERYDAY LS CREWE - Pánske funkčné tričko.


Tričko thermo dlhý rukáv BRITSKÉ OLIV použité. Pánské termo triko Altisport Bisen s krátkým rukávem je vhodné jako 1. Dámské termo triko Altisport Bisena s krátkým rukávem je vhodné jako 1. Krátky rukáv - Funkčné termo tričká s krátkym rukávom značky Blue Fly a Brubeck sú svojou kvalitou a príjemnou cenou veľmi vyhľadávané. Pánske thermo tričko Brubeck THERMO s dlhým rukávom - Kvalitné pánske termo tričko z vrstveného úpletu pre chladnejšie a zimné obdobie.

Vyberte si termo tričká a šortky z ponuky produktov u nás. Máme široký sortiment skladom, 19-ročné skúsenosti, profesionálne poradíme s výberom a ďalšie . Funkční termo trika rychle odvádějí pot od těla a jsou příjemná při nošení. Thermo tričko má zvýšenou prodyšnost a tím zajišťuje vyšší komfort při sportu. Merino termo tričká sú určené do chladnejšieho počasia.


Tričká v tejto kategórií majú dlhý rukáv a sú šité z nadýchaného merino úpletu. Predaj, servis, poradenstvo. Dokonalé termoprádlo v anatomickém střihu. Super thermo je typ termoprádla ktorý je tvorený sieťovinou zo 1. Váš osobní komfort v každém počasí.


Termotrička se speciální materiálovou úpravou kvalitně udržují přijatelnou teplotu a odvádějí . Dlouhý Rukáv a Thermo Trička. Mega Value - Heat Control Fleece Short Sleeve Pánske tričko. Triko CRAFT ACTIVE COMFORT LS.


Tu nájdete všetky pánske termo tričká. Dámske thermo tričko Brubeck s krátkym rukávom modrá - L. Dámske tričko s krátkym rukávom Brubeck s technológiou DYNAMIC OUTDOOR je vyrobené z .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky