utorok 15. januára 2019

Mixer braun nahradne diely

Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z. Braun pohon ponorného mixéra 4W. Chceme, aby naše výrobky fungovali aj po dlhodobom používaní. Preto na tomto mieste nájdete informácie o náhradných dieloch , ktoré sú teraz k dispozícii.


Tyčový mixér Multiquck MQ 3Omelette Nová rada tyčových mixérov.

Kde kupim nahradne diely ? Prezrite si obchod s ponukou náhradných dielov a príslušenstva. Máme tiež dlhoročné skúsenosti so servisom domácich spotrebičov značiek . OBJEDNÁVKA NÁHRADNÝCH DIELOV A PRÍSLUŠENSTVA. V kategórii príslušenstvo k mixérom nájdete rôzne náhradné fľašky k smoothie mixérom, sekáčiky, náhradné šľahacie metly, nádobky a. Kenwood KAH358GL mixér k Major, Chef. Pestrá ponuka príslušenstva k mixérom od značky Braun.


Náhradné fľaše pre Sencor nutri mixér SNB 430× kusy.

Kúpa funkčných náhradných dielov na ručný mixér zn. Tyčové mixéry zo série MQsú vybavené technológiou „Smart speed Control“ – čím viac stlačíte, tým väčší výkon dostanete. Jemným stlačením tlačidla . Nádoba všetko v jednom ( l ) - sekací nadstavec , drvič ľadu , stolný mixér. Sekací nástavec ( 3ml ) Nerezová šľahacia metla Technické parametre.


Regulácia rýchlosti, Áno. PREDAJ NÁHRADNÝCH DIELOV. Ponúkame náhradné diely a príslušenstvo ako autorizovaný servis svetových značiek. Najlepší ponorný mixér , ktorý zvládne aj tú najtvrdšiu prácu. Modernejšie kuchynské roboty sa ľahko udržujú vďaka tomu, že sa jednotlivé diely môžu umývať v umývačke.


Prídavné strojčeky, nástavce, nože metly a náhradné diely k výrobkom Zelmer - roboty, ručné šľahače,. Ponorný mixér plastový (182838 481) Zelmer. Spojka je umístěna ve spodní části sekacího nože - viz . Internetový predaj PC a elektroniky za výhodné ceny. Ponúkame široký sortiment druhov tovaru, počítače, mobilné telefóny, satelitná technika, atď.


Predám nahradné diely Moulinex robot viď.

Veľa dielov úplne nové, nepoužité. Servisné strediská Braun. Názov, TECHNO SERVIS BRATISLAVA spol.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky