streda 16. januára 2019

Hacik na dvere

Vhodné pre zavesenie na všetky obvyklé typy interiérových dverí, vďaka protišmykovej úprave háčiky nekĺžu. Vyrobené z odolného plastu, čistite vlhkou utierkou . Vysokolesklá ušľachtilá oceľ. Stačí ich jednoducho zavesiť na hornú hranu dverí: bez vŕtania alebo lepenia.


Vrátane 8-ich samolepiacich silikónových podložiek . Výnimočné na týchto háčikoch na dvere sú tri výkyvné ramená a pekné keramické hlavice.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Věšák na dveře EXIT, dvojité zahnutí - ZACK (EXIT nerezový věšák na dveře , dvojité zahnutí - ZACK).


Môžete ho zavesiť na dvere kúpeľne alebo Vašej izby. Jednoducho zavesíte na dvere. Pekne vyformované dvojité háčiky , z nehrdzavujúcej ušľachtilej ocele, na rýchle.


Háčik sa lubovolne otáča. A navyše k tomu nebudete potrebovať ani vŕtanie, stačí len zavesiť háčik na dvere , okno alebo napríklad rám sprchových dverí a máte hneď priestor pre . Tchibo Dvojité háčiky na dvere , ks.

Dvojitý nerezový háčik je špeciálne prispôsobený pre zavesenie na sklenené dvere. Vnútri háčiku je odolné polymérové polstrovanie, takže sa nemusíte báť o. Nemusíte vŕtať do steny, stačí zavesiť na dvere alebo dvierka skrine. Hacik na dvere chrom 16cm. Vybrali sme pre Teba podobné kúsky. Doporučujeme kombinovať so sériou SENTO.


Závesný háčik na dvere Akcent. BLOMUS Viac produktov značky BLOMUS . Rozmery: výška 11cm, šírka 8cm. Zvolená kombinácia je nedostupná. Upravte prosím parametre.


My máme plastové dvere s otváraním do vnútra a nič mi tam nedrží. Nechcem navŕtavať do dvier nejaké háčiky a lepiace háčiky časom padnú . Dvere viseli trochu voľne, no nejaký háčik ich držal, aby sa neotvorili. Háček na dveře MENOTO z leštěné nerezové oceli.


Součástí balení jsou 3ks. Vhodný pro dveře o tloušťce cm. Kovový háčik na zavesenie venca. Zámok na posuvné dvere , háčik.

MJ = ks, K zámku je potrebná vložka BMB. PUSH zámok, materiál - zamak, krabicové balenie ks. Nekonečný výber kľučiek, interierove, kľučky na dvere , sklenené, madla, posuvné.


Sivý kovový háčik na dvere Compactor za 1. No predsa na štýlový a praktický vešiak v jednom!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky