štvrtok 1. augusta 2019

Svietniky na stol

Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Luxusné svietniky n stôl alebo stojanové svietniky.


Zaujímavý dizajn svietnikov z kovu alebo drevené svietniky na čajové sviečky. Lucerny lampáše svietniky lampášiky lucerničky drevené kovové sklenené zo skla dreva kovu malé veľké s patinou vintage shabby chic na čajové sviečky .

Hliníkové čierne zaoblené svietniky IKEA FULLTALIG majú rozličnú výšku a sú v súprave po troch. Svietnik Alice výška 35cm whitesilver. Kovovú lucernu na jednu čajovú sviečku môžete postaviť na stôl alebo zavesiť pomocou veľkého kovového úchytu.


Praktický štýlový doplnok, ktorý zútulní každý. Dotvorte celkový obraz interiérového zariadenia a majte trošku sviatočnej atmosféry stále poruke. Objavte úžasné sklenené svietniky pre váš domov.


Dekoračné sviečky, vonné sviečky, čajové sviečky, lucerny a svietniky , rôzne veľkosti, materiály a farby - vyberajte v predajniach a eshope kika. Podložky sú vyrobené zo skla s dĺžkou strany 10cm, výška podložky je cca 5cm.

Stredná časť je okrúhla a má priemer 8cm, preto je vhodná len na valcové . Do kamienkov povkladáme letné sušené kvety či ozdobné vetvičky. Veľký stojan poslúži ako držiak na príbory. Stôl dekorujeme jemnými . Všetko, čo potrebujete k dotvorenie atmosféry na jednom mieste: štýlové svietniky na čajové sviečky, elegantné svietniky na stôl i klasické dizajnové sviečky a . Od dôb našich prababičiek už uplynulo pár rokov, vzhľad svietnikov sa od tej. Tento krásny sklenený svietnik , a to vďaka jeho farbe bude určite ozdobou každej.


Dokonálym doplnkom na stôl budú elegantné sklenené svietniky. Hľadáte luxusné kovové či sklenené svietniky? Rozžiarte svoj stôl zapálenou sviečkou, stolný lampou či honosným dvojramenným svietnikom. Veľmi elegantný päťramenný svietnik , niklovaný, 1cm.


Troj, štvor, aj viac ramenné svietniky z mosadze zdobia hádam pri každej príležitosti slávnostný stôl. Vysoké kovové umiestnené na podlahe zasa dodávajú . Skvelé stolné dekorácie na sviatočný stôl ! Dnes si vyrobíme skvelé vianočné svietniky zo zaváracích pohárov, starej čipky alebo stuhy od . Originálny svietnik v podobe stojanu vyzdobeného.

GOTHIC COLLECTION - Glass Skull Tealight Votive - svietnik. Aj takéto svietniky na stôl či komodu pre Vás stále pripravujeme❄❄❄Tešíme sa na Vás. Krásny svietnik so vzhľadom starého dreva, dekoračných kamienkov a svietnikov.


Vytvoriť môžete čokoľvek od elegantných svietnikov až po uletené ozdoby, ktoré sa dajú použiť aj na sviatočných stôl. Naaranžované na podnose sú ideálnou dekoráciou na sviatočný stôl. Sklenené svietniky na čajové sviečky s podnosom, ks. Jednoduchý svietnik na nízkom podstavci, na klasickú kónickú sviečku.


Plastový svietnik , farba zlatá. Výška 5cm, priemer spodneho tanierika 7cm, vrchného 5 . Môžete z nej vyrobiť mašle na kvetinové väzby alebo vence, ozdobiť svietniky , svadobné vankúšiky či ju naaranžovať na stôl. S jej pomocou vyrobíte pôsobivé . Multi svietnik na čajové sviečky MAGICAL CHRISTMAS -. Cena: Zoradiť podľa: Zoradiť podľa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky