piatok 30. augusta 2019

Stroj na točenú zmrzlinu

Chcete lahodnú točenú zmrzlinu ? Vaša konkurencia Vám ho bude závidieť a zákazníci prídu znova. Nie ste si istý, či bude pre Vás predaj . Predám stroj na výrobu točenej zmrzliny používaný sezóny cca mesiacov. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje.


Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství.

Pomôžeme vybrať stroj na mieru pre veľký i občasnú prevádzku. Na Slovenský trh dodávame kvalitné zmrzlinové stroje na prípravu točenej zmrzliny od známych talianskych výrobcov CARPIGIANI a UGOLINI. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové . Pomůžeme vybrat stroj na míru pro velký i občasný provoz. Prodáváme kvalitní italské zmrzlinové stroje na točenou i kopečkovou zmrzlinu a kompletní vybavení cukráren.


Nakupujte zmrzlinové stroje od profesionálů! Internetový obchod - gastro technika, zmrzlinové stroje a vitríny. Prodám kvalitní a výkonný zmrzlinový stroj na výrobu točené zmrzliny Spaceman.

Objav, poznaj naše specialné stroje na výrobu zmrzliny , ktoré sami s. Strojov na výrobu zmrzliny. Klasické cukrárenské stroje na točenú zmrzlinu azda pozná každý. Dnes si predstavíme niekoľko alternatív vhodných pre menšie prevádzky či reštauračné . Vzhledem k trendu, kdy si zákazníci stále více žádají točenou zmrzlinu na . Kvalitní stroje s moderním designem a elektronickou kontrolou hustoty zmrzliny. Zmrzlinové stroje na točenou zmrzlinu značky SPACEMAN.


Väčšinou sa používajú 3-pákové stroje na dve chuti zmrzliny, ktoré je možno vytáčať jednotlivo, alebo ako miešanú . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Služby v pohostinství: stroje. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Ahojte, hladam niekoho, kto ma na prenajom stroje na tocenu zmrzlinu. Budem rada za IP, alebo info aj sem, Dakujem, B. NOVINKA: výrobník točenej zmrzliny s pasterizátorom, plne automatické funkcie: POZOR: NEPREDÁVAME ČÍNSKE stroje na točenú zmrzlinu ! Tovární určení stroje pro výrobu točené zmrzliny a unikátní technologie zaručují . Výrobníky zmrzliny - točenej (soft).


Kvalitné stroje s moderným designom a elektronickou kontrolou hustoty . Profesionální 3-pákový zmrzlinový stroj na kolečkách. Tento zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu je díky své velikosti a výrobní kapacitě doporučen pro .

VÝROBNÍKY TOČENEJ ZMRZLINY SOFT. Stolový, trojpákový výrobník točenej zmrzliny a mrazeného jogurtu z radu. STROJE NA TOČENÚ ZMRZLINU. Zabýváme se distribucí profesionálních strojů na točenou zmrzlinu.


Jedná se o zmrzlinové stroje italského výrobce Carpigiani, který patří celosvětově k jedničce. Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě. Při odběru zmrzliny od nás vám poskytneme slevu na pronájem stroje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky