utorok 6. augusta 2019

Komoda vysoká

Biely vysoký lesk predných plôch a dekor divokého dubu na vodorovných líniách a rámoch vytvára pôsobivý kontrast. Moderný minimalistický dizajn s mohutnými rámami podtrhuje dekor dubového dreva a kovové vodorovné úchytky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Komody sú nábytkom, ktorý je obľúbený už dlhé desaťročia.


Osvedčené riešenie vás určite nesklame.

V našom prevedení sú komody dostupné v. Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu? Komody so zásuvkami alebo košíkmi v rôznych veľkostiach. Vašej domácnosti novú energiu.


V ponuke máme komody veľké a malé, so zásuvkami aj s dvierkami, kombinované. Bílý vysoký lesk předních ploch a dekor divokého dubu na vodorovných liniích a rámech vytváří působivý kontrast. Vysoká a osvětlená komoda Jam okouzlí obloukovými tvary dveří v exkluzivní kombinaci dubového dřevodekoru a bílých ploch se speciálně strukturovaným .

Veľké mohutné skrine už zaberajú celý dom? Vysokou komodou z programu Line docielite požadované zmeny. Komoda je vhodná pre ukladanie drobného . Jedinečný dizajn programu Profil nemožno inak ako oceniť. To isté platí pre každý kus nábytku, ktorý tento program ponúka.


Vo vašej domácnosti iste oceníte. Hľadáme dôvody, aby ste si u nás opäť objednali. Jedným z nich je aj zľava, ktorú dostanete na ďalšie nákupy v Mirjan24.


My a početné zľavy čakajú práve . Farby: možnosť výberu farieb tu. Zháňate elegantný nábytok do obývačky? Závesná vitrína, TV komoda , vysoká komoda, polička, obývacia stena, konferenčný stolík aj vitrína. Moderná predsieňová sektorová zostava, prevedenie: dub san remo, materiál: DTD laminovaná, komoda vysoká 1D1S, (ŠxVxH): 45×95×cm. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.


Vyberajte si Komody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Naše komody z masívu vám pomôžu prehľadne usporiadať veci v domácnosti, tak aby všetko malo svoje miesto, Kvalitná vysoká komoda z dubového dreva Š . Vyberte si z našej ponuky predsieňového nábytku čo najvhodnejšie riešenie pre Váš domov. To stejné platí pro každý kus nábytku, který tento program nabízí. Ve vaší domácnosti jistě oceníte. Rozměry (šxvxh): 56x97xcm.


Materiál: LTD (lamino) MDF. Komody a prádelníky oceníte jako vybavení do domácnosti či kanceláře. Jedná se o univerzální nábytek, jehož zásuvky uchovají oblečení a důležité dokumenty. Vrchní plát tvoří bílé sklo.


Vysoká komoda s barom DOVER z laminovanej drevotriesky vo farebnom prevedení višňa primavera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky