streda 26. septembra 2018

Zavesna komoda

Materiál korpus: laminovaná doska. Praktická a moderná závesná komoda , Dostatok úložného priestoru vďaka zásuvkám , Dodávané v demontovanom stave - SCONTO NÁBYTOK. Moderná závesná komoda Viva vo farebnom prevedení biely matný korpus, predné plochy vyrobené z MDF v bielom lesku.


Otvorená polica v čiernej farbe. Moderná lesklá závesná komoda Vigo vyrobená v trendovom farebnom prevedení. Za velkými dvířky jsou dvě police, za malými je police jedna.

Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku . Za veľkými dvierkami sú dve police, za malými je polica jedna. Komodu môžete dovybaviť veľmi efektívnym LED podsvietením . Sestava TORINO je spojením elegance a novodobého designu, podkresleným v každém detailu. Závěsná komoda Lynatet 67. Komoda závěsná 3d z nábytkové sestavy TORINO.


Visící skříňka 3-dveřová z luxusní sektorové sestavy Lynatet, s německým designem s elegantními doplňky v hnědé barvě. Dodatečné informace: Dvierka- otváranie dole. Vyzkoušejte originalitu s precizním řemeslným zpracováním v podobě moderní komody do obývacího pokoje VIGO.

Tato komoda je díky své . Jedinečná kombinace elegance a moderního designu, zdůrazněná v každém detailu. Objemné komody , skříňky, závěsné a stojaté skříně upozorňují na jejich . Sestava TIA je spojením elegance a novodobého designu, podkresleným v každém detailu. Masivní komody , vitríny . Ideální pro rozšíření úložného prostoru ve . MEDEA je unikátní svou širokou nabídkou TV komod s možností integrace audiovizuálních prvků. Nábytek především do obývacích pokojů z masivního . Rozměr (mm): 900x620x420. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Slaďte obývák do vintage, moderního či třeba venkovského stylu. Precízne spracovanie, a k tomu elegantný dizajn zjemnený originálnymi prvkami skrášlia každý . Závesná komoda VIVIANE platné do: 19.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky