pondelok 10. septembra 2018

Gastro friteza

Elektrická fritéza dvojkomorová s výpustným kohútom. Vybavená poklopom a ovládacími prvkami z chróm-niklovej ocele, dve hlboké komory, koše (l každý) , . Fritézy sú vybavené výpustnými kohútiky pre jednoduchú výmenu oleja. Stolové gastro zariadenia, elektrické fritézy so studenou zónou, určené pre gastro prevádzky. Doplnkové zariadenie GASTROLUX.


Varné stolové zariadenie.

Fritézy jsou vybaveny výpustnými kohoutky pro snadnou výměnu oleje. Vysoký výkon, kvalitní nerezová ocel, bezpečnostní termostat. Vybírejte si gastro fritézy podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Další nalezené kategorie: Gastro vybavení, Fritovací hrnce, Kuchyňské . Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s izolovaným držadlem a. Technológia, zariadenia - Fritézy. Bezplatná inzercia, gastro friteza predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Kvalitná fritéza na fritovanie jedla za najlepšie ceny na Bazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . V této sekci najdete stolní profesionální fritézy od fireRedFox (CZ) - přijatelná kvalita za nemnoho peněz. Vhodné pro začínající gastronomy a. Potřeby pro gastronomii . Ideálna pre silno vyťažené prevádzky, kde sa výrazne využíva fritéza ! FOTO před dílenskou prohlídkou - Typ: FE-77T - elektrická - 2x koš - obje2x 7-8l - regulace.


Vhodná do Gastro provozoven typu restaurace, jídelny, . Fritézy z nerezu pro prfesionální použití v kuchyních restaurací a hotelů. Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace - Gastro fritéza by měla mít studenou zónu tj. Fritézy pro použití v restauracích a gastro provozech.


Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. V části náhradních dílů pro gastro zařízení najdete náhradní díly pro fritézy. Součástí nabídky jsou především náhradní termostaty pro regulaci a tepelnou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky