piatok 17. mája 2019

Dreveny box na hracky

Detský box je vyrobený z umývateľného materiálu a vnútro je tvorené zo silného kartónu. Box na hračky a sedadlo v jednom s obľúbeným motívom Krtka. Zatváranie je riešené hydraulickým systémom, ktorý . Boxy na hračky , sada kufríkov, kontajnery na hračky , prepravky na hračky za výhodné ceny!


CURVER - Box , umelá hmota skladovací, Frozen (veľkosť L).

Nevíte kam se všemi hračkami? Kontejner na hračky ANIMAL DESIGNS Emako 11. Delta Detská drevená truhla na hračky Medvedík Pú.


Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Tak veľa hračiek a tak málo miesta :) Vyrobili sme parádny drevený box na hračky , do ktorého uložíte nielen hračky. Ulízet hračky pod dohledem kamaráda medvěda již bude zábava.


Dřevěná přepravka, 2Kč, kuchyne. Do prpstorného dřevěného boxu na kolečkách se .

Popis: Prodám nový nepoužitý dřevěný box s potiskem šmoulů na hračky . Poznáte to keď sa vám stále povaľujú veci po zemi alebo neposedné hračky vašich malých detí. Tento drevený úložný box sa postará o . Rádi nakupujete online za internetové ceny? Nakupte výhodně dřevěné úložné boxy na hračky Austin, KidKraft a ušetřete oproti kamenné prodejně.


Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Drevený box na kolieskach na detské hračky. Box s Krtečekem na hračky , který se dá využít také jako židlička, ocení děti i rodiče. Je vyroben z omyvatelného materiálu, . Vlastnosti produktu: Rozměr 4x41x30. Box s motivem milovaného Krtečka - skvělý tip, kam uložit hračky a jiné dětské poklady.


Materiál : nábytková deska. Vnitřek boxu je tvořen silným kartonem. Safari žirafka biela box na hračky. Praktické boxy na hračky , ktoré vám efektívne ušetria mnoho priestoru. Týmto spôsobom budú hračky na jednom elegantnom mieste.


Nádherné dřevěné truhly na hračky krásně doplní každý pokojíček a navíc jsou.

BOX NA HRAČKY STAR - MINT. DŘEVĚNÁ TRUHLA NA HRAČKY FROZEN. Krásná dřevěná truhla s kovovými úchyty, bezpečnostním řetízkem a zarážkou. Dno je vyrobeno z OSB desky.


Vyrobte jim jednoduchý úložný box na hračky ! Fotky a barvy produktu se mohou lišit od prodávaného produktu a mohou Mít pouze ilustrační . Krásný dřevěný box na hračky v rustikálním stylu. Tato dětská truhla je ideální pro uchování dětských hraček a dalších potřeb pro miminka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky