streda 3. apríla 2019

Keramické misky na polievku

Miska sklo SRDCE 15x17cm. Keramická miska na polievku s dvoma ušami pre ľahkú manipuláciu. Dodávame v rôznych farbách bez možnosti vlastného výberu - dodávame podľa aktuálnej . Banquet LAVENDER OK 7-dielna sada misiek, 60L017D 4. Misa na polievku Teema Tiimi 8l, biela Iittala.


Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske.

Misky sú dodávané jednotlivo aj v cenovo výhodných . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Jedálenské misky zoženiete sklenené, porcelánové, keramické , biele, farebné,. Väčšia miska na polievku , menšia miska na šalát alebo na dezert a hodí sa aj . Misy a misky môžete využiť na polievky , šaláty, detskú výživu a rôzne malé pochutiny, pretože sú vyslovene univerzálny riad do kuchyne. Veľké misy i malé misky majú rôzne využitie a ich nieje nikdy dosť.


Farebné misky na polievku alebo bambusová misa na šalát, všetký máme, stačí si len vybrať. Vhodná do umývačky na riad.

Rozmery: objem l, pr. Jedná sa o krásnu dekoráciu na chalupu. Je vyrobená z bukového dreva. Súčasťou balenia je keramická miska s objemom 450ml.


Servírovacie misky a misy z porcelánu aj keramiky , rôznych veľkostí, farieb a štýlov. Všetky nájdete na jednom mieste na našom eshope a sú skladom! Aktualizovaný pred hodinami. Francúzsku cibuľačku, fantastické na lahodnú polievku kvalitná.


Le Creuset - Set 2x francúzska miska na lahodnú polievku 6l - čerešňová červená. Glazovaná bielou glazúrou a zdobená ručne maľovaným motívom , pálená na 980°C - dva výpaly. Tradičná čínska porcelánová čajová miska. Porcelánová miska - RYBY - modrá.


Bezplatná inzercia, miska keramicka predaj a inzercia. Vychutnajte si polievku v tejto skvelej keramickej miske. Lahodná chuť vás neminie. Typ: keramická miska s viečkom a lyžičkou na polievku Farba: oranžová , . Vkusné keramické misky sú praktickým doplnkom každej kuchyne a jedálne.


Drobné keramické misky s poklopom GUSTO ROUGE sú priamo stvorené pre typické.

Súprava zapekacích keramických misiek rôznych veľkostí ks čierna, KitchenAid. Kameninová miska na polievku v objeme dcl, vhodná aj do myčky riadu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky